This is Mika

12.04.2016 19:21 3min luku 12

Mitä isompi sen parempi?

Moi!

Ei koolla ole väliä, vai onko? No saattaa olla, riippuu toki mistä on kyse. 🙂 Chained Nutritionilta on tullut kovasti odotettu uutuus juomapullo vai sanoisinko juomatonkka? Vai olisko se juomakannu? Juomahinkki? Nyt menee jo uusille urille. Sanotaan vaan Gym Jug!

2.2 litran Gym Jug:issa riittää tilavuutta. Ei lopu juomat kesken.

9981-50_1

Itse suorastaan nautin siitä, että saan kulauttaa kunnon hörpyn pelkäämättä, että pullosta loppuu sisältö ennen aikojaan. Mikä voikaan olla turhauttavampaa, kuin kesken intensiivisen treenin joutua lompsimaan juomapisteelle täyttelemään pulloa. No nyt ei tarvitse, sillä parin litran tilavuus pitää siitä kyllä huolen. Mainiota, aivan mainiota! Gym Jug;ia on helppo kantaa, se on helppo huuhdella. Jauheetkin menevät mukavan iisisti sisään, kun on tarpeeksi iso suuaukko pullossa.

Klikkaa kuvaa ja pääset suoraan tuotteeseen käsiksi.

12977062_10207462641058626_7517995019908242542_o

Muistuttaisin teitä rakkaat lukijat, että Creatine Monohydrate -tarjous on enää pari päivää voimassa!! 14.4 asti enää aikaa hyödyntää tämä eksklusiivinen diili!

Vain alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset diiliin käsiksi! Ole nopea!! 

700x240_mika_creatine_monohydrate_april

Tänään ilmestyi uusi DLC Fallout 4;seen. Olen taistellut itseni kanssa koko päivän, että lataanko tuon DLC:n vai en. Mielestäni tuo Wasteland Workshop tulisi olla ehdottomasti ilmainen DLC. Tuo sisältää nimittäin vain kosmeettista contenttia. Mitään aktuaalista pelattavaa tämä DLC ei tuo Fallouttiin lisää. Miksi maksaa siitä, että saa muutaman seinälle ripustettavan neonvalon tai betoniseinän lisää omaan settlementtiin? Joo löytyy sieltä jotain saalishäkkejä ja areenoita joissa voidaan taistella joko keskenään tai örkkejä vastaan, wuhuu. Eipä moinen kyllä vie itse peliä yhtään mihinkään suuntaan. Toki jos haluaa leikkiä kotia ja rakennella omia hökkeleitä sttlementteihin, niin tuossa DLC:ssä löytyy tekemistä. Mua ei tollaiset rakennussimulaattorit kauheesti kiinnosta, kun moisella ei suoranaisesti ole Fallout pelimaailmassa mitään merkitystä.

Edellinen Automatron DLC oli aivan loistava ja täysin rahansa arvoinen. Tuli uusia vihulaisia, NPC:tä, tarinaa ja juonta ihan muutamiksi tunneiksi asti. Peli suorastaan heräsi takaisin eloon. Nyt tämä Wasteland Workshop antaa typerää kosmeettista sisältöä, joka voisi aivan hyvin olla esim pelin päivityksen yhteydessä saatavaa parannusta/sisältöä.

Odotan suuresti kolmatta ja toistaiseksi viimeistä DLC:tä Far Harbor, joka by far on Bethesdan laajin DLC mitä lafka on koskaan luonut mihinkään peliin. Tämä sisältää uutta aluetta, tehtäviä, hahmoja, luolia, rakennuksia, tavaroita jne. Moisesta maksaakin mielellään sen reilut 20 euroa, mutta tuo Wasteland Workshop on mielestäni melkosita rip offia.

Jos verrattaisiin vaikka Witcheriin ja kuinka paljon siihen tuli kaikenlaista DLC:tä täysin ilmaiseksi, niin onhan tuo wasteland ihan törkeetä rahastusta vaikkei nyt kauheeta hintaa pyydetäkään. Että tällaista. 🙂

Tossa video, jossa leikitään noilla Wasteland Workshopin mukana tulevilla matskuilla. Kato toi ensin, ennen kuin ostat tuon DLC:n.

Kommentit (12)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.