This is Mika

08.09.2007 14:12 2min luku 1

Gits2:ta ja hyviä treenejä

Moro sano komiat toisilleen!

nyyssisjuoblog.jpgTreenit kulkeneet ihan mainiosti. Paikat kestänyt jo pikkuisen kovempiakin treenejä. Lihakset menevät yhä mukavan kipeiksi treeneistä, mutta onneksi palautuminen on jo hallitumpaa eikä kestä kahta viikkoa! Tämän viikon setti oli seuraavanlainen
Ma: Selkä
Ti: Välipäivä
Ke: Rinta, hauis
To: Olkapäät, ojentajat
Pe: Jalat

Viikonloppu todennäköisesti näköisesti vapaa, ellei äidytä sunnuntaina salille. Tänään on kylläkin tulossa yhdet tupaan tuliaiset ja kun en ole dieetillä niin en sylje lasiin. Huominen voi ehkä olla ettei salille ole asiaa, mene ja tiedä.

Syömäpuoli on muokkaantunut takaisin tyyliin pastaa ja naudan lihaa. Syön siis hyvin ja pyrin lisäämään sitä koko ajan. Yritän nyt hieman ”bulkata” vaikka vihaankin tuota sanaa. Pitkin päivää ja tasaisesti sitä tulisi tehdä.

Katsotaan lähteekö paino nousuun ja lihakset kasvuun? Uskon että rutiinilla ne kasvavat. Kunhan vain jaksaa treenata ja syödä oikein niin se siitä.

Otsikossa lukee Gits2. Lyhenne tulee tietysti elokuvasta Ghost in the Shell 2: Innocence. En yleensä saa millään unta jos vain menen sänkyyn makaamaan. Aina on pakko katsoa vaikka sitten tietokoneelta jotain elokuvaa niin johan uni tulee. Nyt olen katsonut tuota edellä mainittua elokuvaa jo kolmena iltana peräkkäin. Elokuva on siis animaatio ja sijoittuu jonnekin tulevaisuuteen. Elokuva perustuu Masamune Shirowin manga sarjakuvaan ja on äärimmäisen kaunis tarina niin juoneltaan kuin visuaalisesti.

Gits2

Gits2

ghostinshell2-4.jpg

Gits2

Se siitä! Keep on training!

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.