This is Mika

08.09.2017 20:21 2min luku 5

Ahmed - Uusi lupaus bodaukselle?

Terve!

Välillä tulee bongattua näitä lahjakkaita yksilöitä saleilta. Ahmed 24 on yksi sellainen. Mies on kotoisin Irakista ja tullut Suomeen 2014. Hän oli kotimaassaan harrastanut jo tovin kehonrakennusta ja kilpaillutkin lajissa muutaman kerran. Ensimmäiset kisat Ahmed kävi jo 18 vuotiaana alle 60 kiloisissa. Viimeisimässä kisassa vuoden kuluttua Ahmed painoi jo 75 kiloa. Kovaa kehitystä siis todellakin oli saatu aikaiseksi.

Suomeen tultuaan harrastus jostain syystä jäi pois mutta vuosi takaperin Ahmed päätti muutaman vuoden taukoilun jälkeen palata rakkaan harrastuksen pariin takaisin. 10 viikon välidieetti tehtiin tässä noin vuoden treenailun päälle ja tulokset ovat komeaa katsottavaa. Hieman alle 80 kiloinen Ahmed näyttää kuin olisi valmis lavoille saman tien. Kondis on tiukka, nätti balanssi kropassa ja varsinkin jalkaosasto on kovaa tasoa.

Päätettiin yhdessä Ahmedin valmentajan kanssa, että tehdään miehestä pieni myrskyvaroitus bodymaailmalle ja katsotaan samalla miltä ukko näyttää fysiikan puolesta. Alkuun siis pienoinen haastis, jonka jälkeen katsottiin poseerauksia, fiksattiin muutamia pakollisia asentoja samalla ja lopuksi Papa, eli minä joutui vertailuun kireän Ahmedin kanssa. Tällainen offikuntoinen papa ilman värejä näytti kyllä tuollaisen kireän komeetan vieressä melkoisen sileältä mutta antakaa se minulle anteeksi, lavoilla ollaan sitten kunnossa. 😉

Tässä video tämän päiväisestä kohtaamisesta Ahmedin kanssa. 

Hey, ethän ole unohtanut huikeaa kilpailua? Tsekkaa Ohjeet TÄSTÄ!

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.