This is Mika

10.07.2015 07:58 2min luku 13

Perjantain kunniaksi!

Heippa!
Se olis perjantai ja sen kunniaksi aattelin hommata teille, rakkaat uskolliset blogini lukijat aivan superhyperodotetun tarjouksen. Vain ja ainoastaan teille, eksklusiivisesti, kuten on minulla ollut tapana. Kuinkas moni muu bodaus -lajin bloggaaja läiskii näin usein tällaisia erikoisdiilejä lukijoilleen? Voi varmasti yhden käden sormilla laskea. Enihau, Nyyssikseen voi luottaa ja blogia kannattaa tämänkin takia lukea, jotta sitten bongaa näitä jutskia!
Elikkä elikkä, nyt hommasin teille Goodlife -patukat puoleen hintaan. BOOM! JEE!!
Homma jälleen kerran on äärimmäisen yksinkertaista. Klikkaa kuvaa tuossa alhaalla ja pääset suoraan tarjoukseen! 
700x240_2_mika_goodlife_50off_juli15
That’s it, simppelimmäksi ei vois enää mennä. 🙂
Goodlifet ovat ihan ehdottomasti parhaimman makuisia prodepatukoita, mitä löytyy markkinoilta. Makuvaihtoehtoja on niin jumalaton määrä, että sieltä löytyy takuuvarmasti jokaiselle oma suosikki. Itse oon ihan hulluna siihen Salty Liquorice Sensationiin. Mutta nuokin vaihtelee…  Crispy Gingerbread Cookie on myöskin ihan jumalainen.
Ei siis muuta kuin tilaamaan herkkuja! Diili voimassa 16.7 klo 23:59 asti.
Toivotan kaikille aivan supermahtavaa viikonloppua. Pitäkää hauskaa, nauttikaa vapaista ja muistakaa reenatakin siinä ohella. Kiitos jälleen kerran siitä, että oot tsemppaamassa tätä vanhaa kehäraakkia ja seuraat aktiivisesti meikäläisen valmistautumista tuleviin syksyn kisoihin. Tänä vuonna pyritään tuomaan sellainen ultrasiisti paketti lavoille ja heitetään Suomea maailman kartalle Arnoldissa sekä tuodaan Nyyssis -show Lahteen 10.-11. lokakuuta!
Pakkiksella muuten meneillään hauska kilpailu, jossa veikataan syksyn SM-kisojen sarjavoittajia sekä overall -voittajaa. Palkintona 5 kappaletta 6kk VIP-jäsenyyksiä pakkotoistolle. Kilpailuun TÄSTÄ LINKISTÄ! Käy osallistumassa.
GOODLIFE -patukat tarjouksessa… Pakko…mennä….tilaamaan…
must go to fitnesstukku

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.