This is Mika

28.10.2016 19:01 2min luku 0

Disturb.fi on täällä taas!

Moikka!

Jotkut ovat varmasti ehtineet jo huomata sivun yllä ja laidassa komeilevat Disturb.fi:n mainosbannerit. Jep, Disturb on pitkästä aikaa back Nyyssiksen blogissa. Toivotetaan tämä aivan mainio vaatefirma tervetulleeksi takaisin.

Ollaan muutamia vuosia aiemmminkin tehty yhteistyötä ja mikä itseäni viehättää, on tuo erinomainen kirjo aivan loistavan siistejä streetwear-kledjuja. Paitoja, housuja, huppareita, kenkiä, takkeja, neuleita, vöitä ynnä muuta miehille ja kattava valikoima naisille noiden lisäksi hameita, mekkoja, toppeja, shortseja jne.

disturbetu

Erittäin hyvällä maulla valikoituja brändejä!

disturbbrand

Jos arvostat erittäin nopeaa toimitusta, 30 päivän palautusoikeutta sekä tietysti muodin virtauksissa mukana kulkevaa valikoimaa, niin suosittelen tsekkaamaan tämän firman tarjonnan. Me laik it a lot!! 😀

Eli rakas lukija, pistähän klikaten tuosta noita bannereita ja tsekkaa Disturbin valikoima. Laittelen tänne sitten esim tarjouksia ja erikoisjuttuja ihan muistutukseksi, ettei satu livahtamaan ohi jotain siistiä. Koitetaan kehitellä myös jotain nastaa ihan blogini lukijoille kans. Mielestäni on todella hienoa, että saatiin Disturb takaisin tänne blogiin kujeilemaan ja saadaan tätä erinomaista vaatetarjontaa näkyville.

BOOM!!

Ja pieni tiiseri tähän, huomenna starttaa jotain eksklusiivisen hurrrrrjaaa täällä blogissa. Se on hirviömäisen hurjaa muttei onneksi pelottavaa… 🙂 Olkaa siis valmiina!

3058822-6927917341-32597

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.