This is Mika

25.05.2014 10:42 3min luku 48

Synephrine HCL - Toimiiko vai ei?

Dieetillä vaivaa monenlaiset päänvaivat. Rasva ei pala halutulla tavalla, vireystaso heittelee ja mikä pahinta kamala nälkä koko ajan. Ei huolta, näihin löytyy ratkaisu. Synephrine HCL on kehitetty sinulle joka haluat päästä kovaan kuntoon.
Synephrine on stimulantti joka muistuttaa lääkeaine efedriiniä. Vaikutus ei kuitenkaan ole niin voimakas eikä tässä tule efedriinin kaltaisia nousuja eikä laskuja. Synephrine on kuitenkin mainio rasvanpolttaja, vireystason nostaja sekä ruokahalua hillitsevä aine. Näiden lisäksi tuote on täysin turvallinen ja laillinen lisäravinne.
Olen nyt testaillut tätä vajaan viikon ajan ja vaikka olenkin ”offilla” enkä dieetillä, vaikutuksen olen tuntenut selkeästi. Ohjeessa lukee annostukseksi yksi kapseli päivässä. Se on suositus enkä suosittele tietenkään ylittämään annostusta. Itse olen kuitenkin testannut kahdella kapselilla ennen treeniä ja vaikutus on luonnollisesti ollut voimakkaampi. Fokus paranee, olo on pirteämpi, energisempi ja vaikuttaa tuo nälän tunteeseenkin, ei ollut samanlaista nälän tunnetta kuin normaalisti treenien jälkeen. Dieetillä tämä tuote on ihan ehdoton.
Täytyy muistaa, että näiden stimulanttien vaikutukset ovat hyvin yksilöllisiä ja toimivat eri ihmisillä eri tavalla. Itselläni on hyvin herkät reseptorit kaikkiin stimuloiviin ja piristäviin aineisiin. Vaikutus on siis varmasti hyvinkin yksilöllinen. Testaus jatkuu vielä parilla kaverillani, mutta omakohtaisesti voin jo suositella tätä!
synephrine
Testaa Synephrine bannerin kautta. Hinta ei ole päätä huimaava.
synep800fi
Chained Nutritionin Synephrine Hardcore on markkinoiden vahvimpia rasvanpolttajia! Puhdasta synefriiniä kivenkovien tulosten saavuttamiseen!

  • Helppo annostelu – vain 1 kapseli päivässä
  • Puhdasta synefriiniä kasviuutteiden sijaan
  • 40 mg synefriiniä per kapseli
  • Edistää rasvanpolttoa ja lihaserottuvuutta
  • Piristävä ja ruokahalua hillitsevä

Synephrine Hardcore – voimakas apu dieetille!
Synefriini on stimulantti, joka muistuttaa vaikutukseltaan lääkeaineluokiteltua efedriiniä. Synefriini on kuitenkin vaikutukseltaan kevyempi, minkä ansiosta se on turvallinen ja samalla tehokas aine rasvanpolttoon.
Synefriinillä on lievä sympaattista hermostoa stimuloiva vaikutus, mikä ilmenee pirteämpänä, valppaampana ja keskittyneempänä olona. Synefriini hillitsee näläntunnetta samalla kun energiatasosi nousevat, mikä on erittäin toivottava vaikutus henkisesti raskaalla dieetillä.
Chained Nutritionin Synephrine Hardcoren kehittämisessä on priorisoitu sisältö ja tehokkuus – saat täydet 40 mg synefriiniä yhdessä kapselissa!
Erona moniin muihin synefriinituotteisiin, joiden sisältö tulee kasviuutteista, Synephrine Hardcore sisältää puhdasta synefriini HCL:ää!
Synefriiniä pidetään erittäin turvallisena aineena eikä sillä ole yhtä tuntuvasti stimuloivaa vaikutusta kuin esimerkiksi kofeiinilla. Synefriinin rasvanpolttoa edistävä vaikutus yhdistettynä parantuneeseen fokukseen ja näläntunnetta hillitsevään vaikutukseen tekee siitä aineen, joka on kuin räätälöity dieetille.
Dopingtestauksen alaisten urheilijoiden ei tule käyttää tätä tuotetta.
Tuote sisältää pienen määrän WADA:n luokittelemia aineita, jotka voivat aiheuttaa positiivisen vastauksen dopingtesteissä.
Fitnesstukku ei myy laissa kiellettyjä aineita.

Annostus: Ota 1 kapseli päivässä.
Lisätään tämä huomio vielä tähän, kun heti tuli näitä huolestuneita kommentteja synefriinin ja kofeiinin yhteisvaikutuksesta:
HUOMIO: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote sisältää synefriiniä ja sitä ei tule käyttää yhdessä kofeiinin kanssa koska sillä voi olla vaikutus verenpaineeseen. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Kommentit (48)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.