This is Mika

30.03.2014 19:43 3min luku 36

Kehitys vaatii työtä

Moi!
Oon useita kertoja saanut huolestuneita kyselyjä ihmisiltä, jotka ihmettelevät miksei salilla saada kehitystä aikaseksi vaikka treenataankin jopa 3 kertaa viikossa. Syömiset ovat ihan hyvin hallussa ja jopa palautusjuomaankin ollaan satsattu.
Jep jep, 3 kertaa viikossa treenataan ja oletetaan, että kehitys olisi jatkuvaa ja äärimmäisen optimaalista. Itse näen asian niin, että 3 kertaa viikkoon treenaaminen on maksimissaan lihasmassan ylläpitämiseen riittävää treenaamista. Näin olen jopa itse huomannut asian, kun joskus on ollut elämässä ajanjaksoja jolloin olen päässyt käymään vain kolmesti treenaamaan viikossa.
Toki aloittelija kehittyykin tiettyyn pisteeseen vaikka treenimäärä olisi vähäistä. Jos taasen halutaan oikeasti tulosta ja halutaan kehittyä, se vaatii työtä valtavan  paljon enemmän sekä treenikertoja ehdottomasti useammin kuin 3krt/vkoon.
Olen paasannut lähes saarnaajan tavoin syömisestä ja siitä, että sen tulisi olla tiheää ja runsasta, jotta tämä ravinto tukisi kovaa treeniä. Syöminen on treenin ohella niin ehdottoman tärkeää, että se määärää pitkälti kuinka nopeaa kehitys on.
Viikosta toiseen eheää ja suunnitelmallista treenaamista sekä syömistä tuottaa ajan kanssa 100% varmasti kovia tuloksia, se on fakta. Joka ikinen huipputason urheilija tekee menestymisensä eteen järjettömiä määriä työtunteja. Mitään ei saada ilmaiseksi eikä kukaan ole niin lahjakas, että ilman uhrautumisia, kipua, työtä ja särkyä saavutettaisiin mainetta ja kunniaa!
800_8235
Itse olen taistellut kehityksen eteen pitkään ja hartaasti. Kehitystä on tullut, mutta se vaatii aina veronsa. Tälläkin hetkellä kova treeni ja kehon äärimmilleen vieminen tuntuu kipuna ja särkynä niin nivelissä kuin lihaksissa. Minkälaiset olisikaan lihassäryt ja kuinka hidasta olisikaan palautuminen, jos en käyttäisi välttämättömiä aminohappoja, EAA:ta treenin jälkeen ja BCAA:ta treenin aikana?
Esim, Olimpin EAAnabol Xplode on erinomainen EAA treenin jälkeen!
eaa olimp
Octane on huippuhyvä intra treenijuomaksi!
Octane mainos
Muista mennä bannerin kautta tilaamaan itsellesi laadukkaat lisäravinteet. MIkä hienointa, kun tilaat Fitnesstukulta tuotteita, saat tilauksen mukana mahtavan Fitnesstukku Magazinen!!
180_FTUK(1)
Treenaa siis kovaa ja useammin kuin pari kertaa viikossa, älä tingi yhdestäkään treenistä äläkä missään vaiheessa luovuta vaikka siltä tuntuisikin! Syö monipuolisesti ja riittävän usein, niin takaat itsellesi aina energiarikkaat treenit ja kovan tehon. Lepää kunnolla niin annat elimistölle aikaa palautua ja lihaksille mahdollisuuden kasvaa! Käytä hyödyksesi lisäravinteiden tuoma etu. Treenaat tehokkaammin, pidempään ja palaudut nopeammin.
 

Kommentit (36)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.