This is Mika

18.06.2018 18:32 2min luku 4

Työpäivä

Tervehdys!

No niin. Eilen tosiaan laitettiin tulille tieto, että valmennuksia olisi saatavilla. Mailiboksi täyttyikin kivasti kyselyistä, parit tekstarit tuli ja tänään ihan soiteltiinkin asian tiimoilta. Sunnuntai menikin kivasti vastaillessa tiedusteluihin. Oikein mukava huomata, että kovasti on innokkaita ihmisiä, jotka haluavat selkeästi tehdä asioita ammattimaisesti. Tuloksiahan moinen tuottaa huomattavan nopeasti.

Yleisimpiä ongelmia saliharrastuksessa on, ettei ihan riitä tietotaito ravitsemuksen osalta. Ei aivan tarkkaan tunneta makroravinteiden suhteita keskenään. Helposti syödään joko liian vähän, liian paljon tai vääränlaisella makroravinnesuhteella.  Ravinnon osuus on vielä äärimmäisen tärkeä, kun puhutaan toimivasta kokonaisuudesta. Pelkkä kova ja raju treenaaminen ei riitä. Usein tällainen toiminta voi  kääntyä itseään vastaan. Saatetaan elimistö lopulta tilaan, joka on kaukana anabolisesta tilasta.

Ravinnon tulisi nimenomaan tukea kovaa treenaamista. Oikeanlaisilla valinnoilla saadaan optimaalisia tuloksia aikaan. Tämän lisäksi luonnollisesti treeniohjelman tulisi olla rakennettu niin, että se vastaa asetettuja tavoitteita. Näin kaikki saadaan toimimaan hyvässä synergiassa ja loppu onkin sitten vain tekijästä kiinni. Helpointa on yksinkertaisesti antaa asiantuntijan laatia kokonaisuudet ja keskittyä itse siihen tekemiseen.

Nyt tässä kohtaa saattaisi joku kysyä, että olen ihan aloittelija, onko minun kehityksen kannalta tärkeää, että treenit ja ravinto tehdään minulle juuri sopivaksi? Kyllä ehdottomasti. Oli kyseessä aloittelija tai pitkälle edennyt, jokainen varmasti hyötyy optimoidusta kokonaisuudesta. Itse näen, että aloittelija välttää parhaimmassa tapauksessa lukuisia sudenkuoppia, joihin niin helposti tulee kompastuttua.

Pidin tänään livestriimin YouTubessa, jossa keskusteltiin valmennuspuuhista. Tsekkaa ihmeessä tuo pätkä. Ihan mielenkiintoista materiaalia tiedossa.

Nyyssis livechat E03 – Valmennusta!

Hei kaikille huomio huomio!

Erittäin tehokas boosteri Off the Hook on saanut meikäläisen suunnitteleman Bloody Berry -maun takaisin valikoimaan! Nyt siis kaikki ostamaan tuota makuna, nää yleensä menee samoin tein, kun saadaan lisää varastoon!

Klikkaa kuvaa ja käy tilaamassa DYYYDS!!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.