This is Mika

05.11.2008 00:32 2min luku 8

Hyvyyttä lisää!

🙂 🙂

Edellinen Blippopostaus sai minut ajattelemaan maailmaa. Miksi maailmassa on niin vähän vilpitöntä hyvyyttä, iloisuutta? Minuun ainakin esimerkiksi Hayo Miyazakin elokuvat saavat aikaan ilon tunteen. Nuo elokuvat saavat minut uskomaan viattomuuteen. Sitä tämä maailma kaipaa, hyvyyttä, naurua ja iloa.

Ympärillä soditaan ja on kateutta, pahuutta, vihaa ja ilkeyttä. Uskon kuitenkin oikeudenmukaisuuteen ja toivon hölmösti, että jonain päivänä kaikki sodat ja pahuudet lähtisivät pois tästä maailmasta. Naiivisti ajateltu, tiedän, mutta halu uskoa hyvyyteen on silti läsnä. Luonteeltani olen iloinen, kun herään aamulla olen yleensä hyväntuulinen ja mieleni tekee hymyillä. On tietysti aamuja niin dieetillä kuin muulloinkin, kun väsymys tahtoo viedä hymyn aika kauas naamalta. Siltikin positiivisuus saa vallan viimeistään hampaita pestessä.

Haaveilen utopistisesta maailmankuvasta, jossa kaikilla olisi hyvä olla. Tahdon luottaa ihmisiin ja uskoa rehellisyyteen. Onkohan sitä vielä? Varmasti on! Lähetän kaikille ihmisille hyvää mieltä ja iloa tässä ja nyt. Jos kirjoitukseni on saanut sinut hymyilemään, olen mikrofraktion lähempänä tavoitetta.

Istu joskus alas ja unohda kiireet. Pysähdy kuuntelemaan ja katselemaan ympäristöäsi. Maassa vilisevät muurahaiset (siis kesällä tietty), linnut hyppivät puissa ja pensaissa. Opi iloitsemaan pienistä asioista. Ne voivat olla vaikka maukas ruoka kotona, viikonlopun lähestyminen tai hyvä elokuva illalla. Hyvyyttä lisää siis maailmaan. Lähde jakamaan kanssani hyvyyttä. Auta vaikka mummo kadun yli tai neuvo eksynyt turisti länsisatamaan. Ei sen tarvitse olla suurta, sillä pienistä puroista kasvavat joet, jotka yhtyvät valtameriin. 🙂

Lopuksi pieniä olioita, pieni pinkki, pieni sininen ja pieni keltainen! Nämä laulavat hyvyyttä maailmaan…! 🙂

pikkuvariorkit.jpg

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.