This is Mika

16.01.2020 13:39 2min luku 0

Nyyssis mukana Paasosen Polttaritoimisto -jaksossa! - Tänään Nelosella klo 21:00

Moikka!

Hulvatoman hauska ohjelma Paasosen Polttaritoimisto alkoi viime viikolla pyöriä Nelosen ohjelmistossa. Sarjassa järjestetään pahaa aavistamattomille polttarisankareille elämykselliset polttarijuhlat. Paasonen kumppaneineen pistää juhlakalut koville ja nämä joutuvat kohtaamaan omia pelkojaan erilaisissa tehtävissä.

***

***

Tokassa osassa, joka siis esitetään tänään Nelosella klo 21:00, vilahtaa meikäläinenkin eräänlaisessa asiantuntijan ja koutsin roolissa. Juhlasankari Matu, joutuu nimittäin kylmiltään bodauslavoille. Miten herran käy ja kuinka mahdoton tehtävä lopulta olikaan?

Heikki Paasonen ja minä Pasilan messukeskuksessa analysoimassa juuri meneillään olevaa esitystä

Oli oikein siistiä olla jälleen mukana tv-tuotannossa ikään kuin vierailevana hahmona. Itse tykkään tällaisesta positiivisesta ja hyvän mielen tuovasta ohjelmakonseptista, jossa saa nauraa ja huumori on herkässä. On myös kiva päästä seuraamaan tällaista tuotantokoneiston touhuamista, kameratyöskentelyä, äänipuolen tekniikkaa ja kaikkea mitä tällaisiin televisioon tehtäviin ohjelmiin tarvitaan kalustoa ja ihmisiä. Nytkin oli melkoinen määrä kameroita ja monitoreja, sillä sen verran piti yhdellä otoksella saada asioita purkkiin.

Minä ja Heikki ottamassa polttarisankaria vastaan, kun ”kisaväri” on juuri saatu iholle suihkutettu

Suosittelen tsekkaamaan Paasosen Polttaritoimisto -sarjaa. Oikein hauska ja hyvin toteutettu ohjelma. Jos olet missannut ekan jakso tai et ehdi tätä kakkos jaksoa nähdä, niin mene Nelosen Ruutu -sivustolle ja voit nähdä sieltä jaksoja jälkikäteen!!

Linkki Paasosen Polttaritoimisto -ohjelmaan TÄSSÄ!


Hei, muistithan, että tukulla oli protskupatukkatarjous käynnissä!

Mainio vaihtoehto makeannälkään. Maut ja ravintoarvot ovat niin kehittyneet nykyään, että näitä syö mieluummin kuin suklaapatukoita. Klikkaa kuvaa alla ja käy tilaamassa omasi!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.