This is Mika

05.04.2018 16:37 2min luku 2

Voita 2 VIP-lippua Disturb Fitness Classic -kisoihin

Heippa!

Enää ei ole montaakaan hetkeä kevään kisoihin. Kulttuuritalolla järjestetään Disturb Fitness Classic -kisat 21-22.4 ja tuonne olisi nyt saatavilla 2 VIP-lippua. Osallistu ihmeessä tähän arvontaan! Lippuskaba on simppeli.

  1. Pistä Disturbofficial seurantaan.
  2. Disturbofficialin IG-tilissa on tuo alla oleva video, jonka alle tägäät kaverisi, kenen kanssa haluaisit lähteä katsomaan kisoja.

Voittaja saa itse valita, kumpaisena päivänä haluaa mennä katsomaan kisoja, lauantaina tai sunnuntaina. Kilpailuun voit osallistua 8.4 saakka eli tämä viikko aikaa!

Itse olen myös paikan päällä lauantaina. Heilun Disturbin osastolla noin klo 13-15 välisenä aikana. Tule ihmeessä moikkaamaan ja jubailemaan. Disturb on tapahtuman pääsponsorina ja koska itsekin olen Disturbin kanssa yhteistyössä, niin siksi oli sopivaa pistää tällainen kilpailu pystyyn. Uuden tekeillä olevan kirjankin yhteistyökumppanina toimii Disturb, kuten ensimmäisen kirjan kohdalla eli on paljon yhteistä toimintaa tämän mainion vaatefirman kanssa. Laitetaan jotain keväistä tarjoustakin jossain välissä tänne blogiin. Kuulostaako hyvältä idealta? 🙂

Eli kaikki nyt mukaan tähän arvontaan!


Giant Killerin treeniatlas -update

Ensi viikolla kuvaillaan ensimmäisiä salikuvia uuteen kirjaan. Kuvaajana hääräilee Lehtosen Jouni, kuten edellisessä blogipostissani mainitsin. Miehen kanssa on erittäin mukava tehdä yhteistyötä ja tällaisia kuvauskeikkoja. Koko poppoolla ollaan liikenteessä eli Jounit ja minä. Treenikuvia tulee aivan mielipuolisen paljon kirjaan, kun liikeitäkin on toistasataa. Töitä piisaa siis kuvaspäivinä.

Paljon on vielä duunia kirjan parissa, mutta paljon ollaan jo saatu aikaseksi. Omaa kuvitusta on tulossa kirjaan ja näiden kuvituskuvien parissa onkin työnsarkaa. Kivaa hommaa vaikkakin aikaa vievää. Pyrimme tässäkin opuksessa mahdollisimman visuaaliseen ulkoasuun ja helposti lähestyttävään tekstiin. Rima on jo asetettu korkealle ja jälleen tarkoitus on ylittää se kaikilta osin.

Kirjan ennakkomyynti starttasi siis eilen ja kirjan saa nimikirjoituksella varustettuna ennakotilatessasi sen Kirjakauppa.comista.

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.