This is Mika

01.01.2017 13:58 2min luku 7

Uuden vuoden kunniaksi: Banneriskaba käyntiin!

Hello!

Yes, uusi vuosi ja uudet kujeet, kuten aina on tapana sanoa. 2017 startataan raivokkaasti banneriskaballa, pitkästä aikaa. En edes muista milloin viimeksi olisi tuo skaba ollut käynnissä.

Tämä vuosi on niin täynnä kaikkea uutta ja jännää, että oikein hykerryttää. Kirjaa viimeistellään para-aikaa ja tekstit alkavat olla valmiina. Kuvia kirjaan ja kirjan treenioppaaseen napsitaan vielä ensi viikolla ja sen jälkeen on vuorossa vielä taittoa ja lopulta kirja menee painoon. Aivan mielettömän hienoa on ollut rakentaa tuota opasta ja kertoa elämästäni niitä kommelluksia vuosien varrelta ja luoda aivan ennennäkemätön treeniopas sinulle, joka haluat viedä treenisi uudelle tasolle. Matka on ollut huikea ja eteenpäin vain mennään.

2017 NEW YEAR!! Kilpailua ja palkintoja!

Mutta nyt käynnistetään pitkästä aikaa tuo hassun hauska banneriskaba ”kuva-arvoituksella”! Vastaavanlainen kuvaskaba on tainnut aikasemminkin olla käynnissä, joten tuttua kauraa monelle. Tilaa bannerin kautta millä tahansa summalla lisäravinteita ja keksi kuvaan, joku hauska teksti. Paras/hauskin läppä voittaa TREENIT JA SAPUSKAT minun kanssani!! BOOM!

Tässä tuo kuva! 😀

Banneriskaba on voimassa tammikuun ajan, 1.1-31.1 2017.

Banneriskaban säännöt:

  • Tee tilaus bannerin kautta!
  • Lähetä sähköpostiini (mika (at) nyyssola.fi) maili otsikolla: Banneriskaba ja oma nimesi
  • Laita tilauksesi arvo sentilleen sekä päivämäärä milloin tilaus on tehty SEKÄ TILAUSNUMERO!!. (näin pystyn tarkistamaan tilauksen oikeellisuuden)
  • Kerro sähköpostissasi mikä teksti kuvaan tulee (itse kuvaa ei tarvitse liittää mukaan).
  • Anna oma nimesi, yhteystietosi ja puhelinnumerosi, josta sinut voi voiton sattuessa tavoittaa.

Eli helppo homma tuo osallistuminen ja palkintoina tosiaan treenit haluamastasi lihasryhmästä sekä treenien päälle kunnon mätöt. Päästään hyvin jutustelemaan siinä samalla, kun vedetään navat täyteen hyvää ruokaa.

Muista klikata itsesi blogin kautta Fitnesstukun sivuille! Ks. kuvaa alla, nuolen osoittamasta bannerista esimerkiksi.

Näin minulle rekisteröityy sinun tilausnumerosi ja voin tarkistaa, että skaban säännöt täyttyvät. 🙂 Muista vain sähköpostissasi liittää tilausnumerosi mukaan.

Joten ei muuta, kuin kisaan mukaan. Tilauksen arvolla ei ole mitään merkitystä, se voi olla suuri tai pieni, tärkeintä on, että tilaat, keksit jotain hauskaa kuvatekstiin ja osallistut kisaan! BOOM BADA BOOM!!

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.