This is Mika

02.11.2018 21:29 2min luku 6

Massakausi starttasi!

Moikka!

Nyt starttasi pitkästä aikaa massakausi. Otin oman ravinto-ohjelmapaketin hyötykäyttöön ja 3500 kilokalorilla lähdin liikkeelle. Puolitoista viikko nyt syönyt näitä safkoja ja täytyy sanoa, että painetta puskee välittömästi kroppaan. Paino heiluu 87-88 kilon hujakoilla.

Fiilis on hyvä ja treenit kulkee mainiosti. Panostan nyt jalkoihin, olkapäihin ja käsiin. Heh, heh, melkeinpä siis koko kroppaan. Selkää ei tietenkään unohdeta, mutta nyt on tarkoitus kasata tasaisesti massaa joka puolelle.

Tässä tuplat takaa eiliseltä aamulta

Paino saa myös nousta ihan niin korkealle kuin se vain nousee. En aio kuitenkaan mitään hirveetä laardia kerätä ympärilleni, eikä se ihan helposti tulekaan, kun noudatan tuota mun äärimmäisen toimivaa ravinto-ohjelmaa. Tämä ravinto-ohjelma on siis myytävänä 89€ hintaan, jos kiinnostaa. Klikkaa TÄSTÄ ja käy tutustumassa, mistä on kyse!

Nyyssis Pelaa!!

Aamulla innostuin striimailemaan uusinta peliäni, Assassins Creed Odysseyta. Peli on ihan huikea seikkailupeli, joka sijoittuu antiikin Kreikkaan. Nopeatempoista taistelua aivan huumaavan kauniissa maisemissa. Pelistä on nyt tullut todella paljon enemmän roolipelimäisempi. Jopa vuorosanoja voi valita pelin dialogikohtauksissa, joilla on merkitystä pelin etenemisen kannalta. Tästä syntyy välillä aivan hulvattoman hauksoja tilanteita, kun päähenkilö voi esim yrittää iskeä pelin naispuolisia NPC-hahmoja. Katsokaa vaan tuo video, niin ymmärrätte mitä takoitan! 😀 😀 😀

Olen ostanut jo uuden Rockstarin Read Ded Redemption 2 -pelin, mutta en ole vielä toistaiseksi startannut sitä. Perhana sentään, kun nyt puskee hyviä pelejä aivan viikon, parin sisään, niin pakko vähän rytmittää ja pelata alta pois näitä fantastisen upeita pelejä. Samaan aikaan, kun  ryhtyy näitä pelaamaan, niin siinä menee vähän sekaisin ja joku sitten jää väkisin vähemmälle.

Nyt kuitenkin siis Odyssey on työn alla ja tällaista gameplayta siitä tuli tänään!

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.