This is Mika

12.06.2011 03:47 2min luku 11

4. päivä sunnuntai

Again.

Klo 03:00. Paino 80,7kg.

Eilen duunissa sen verran kiire, että syömisetkin jäi vähän heikoille antimille. Käväisin kuitenkin ravintolassa syömässä, otin salaattia, johon tuli  perusvihanneksia sekä proteiininlähteenä juustoa. Pääsafkana oli jotain naudanlihaa, mutta perhana kun ne tarjoilijat laittavat sitä lihaa niin olemattoman vähän. Keittäjä löi ainoastaan yhden kauhallisen sitä lihaa lautaselle (josta oli yli puolet pelkkää kastiketta), kysäisin, että eikös sitä saisi enempää lihaa? Ei, kun se on yksi kauhallinen per asiakas. Riisiä tai muusia olisi sitten saanut ottaa vaikka toiselle lautaselle. Niinpä niin.

Aika jännä, kun yhteiskunnassa on jatkuvasti sellainen käytäntö, että hiilaria tungetaan joka tuutista ja proteiinia säästellään. Proteiinia päivässä ei muka tarvita kuin joku 19% koko päivän kalorimäärästä? Sehän on alle viidesosa! Kyllä mä tarvitsen enemmän. Urheiljoille vois olla omat safkat ravintoloissa, joissa lihaa olis reilusti enemmän. Jos katselet huviksesi esim valmiseinesten makroarvoja niin eipä niissä juuri ole proteiinia. Hiilaria ja rasvaa sitten sitäkin enemmän. Jos ostaisin vaikka jonkun valmissafkan, sanotaan vaikka jonkun kanahärdellin, jossa on valmiina kaikki tsydeemit. Mun on pakko paistaa lisäksi niihin vielä pari, kolmesataa grammaa kanaa, jotta sitä roheiinia tulis oikeanlainen määrä.

Jos ihmiset söisivät vähemmän hiilihydraatteja ei varmaan kansantautejakaan, kuten sydän ja verisuonitauteja, esiintyisi niin paljon. Liika hiilari on pahasta, mutta siitä huolimatta sitä pusketaan joka suunnasta.

Oltiin eilen työpäivän jälkeen Seurasaaressa piknikillä. Upea ilma ja ihmisiä oli todella paljon liikkeellä, ei ihme. Olipa kiva chillailla ja katsella lintuja. Jotenkin hassua, kun Stadin ympäristössä on niin paljon kuitenkin luontoa, että sitä voisi kuvitella olevansa jossain lapissa eräreissulla.

Kommentit (11)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.