This is Mika

16.10.2020 08:55 1min luku 0

Testaa tätä jättiläissarjaa selälle! (video)

Moi!

Aina sopivin väliajoin on hyvä puskea lihaksille erilaista ärsykettä. Puhun aina treenaamisen monipuolisuudesta ja tätä filosofiaa olen noudattanut vuosia erittäin tuloksekkaasti. Juuri tätä periaatetta noudatetaan kaikissa treeniohjelmissani ja kylmä fakta on, että paikalleen jämähtäminen katkaisee lihaskasvun.

***

***

Ne jotka seuraavat minun livechat -videoitani ja muuta tuotantoani tietää varsin hyvin, että jankutan monipuolisen treenaamisen tärkeydestä. Ja ihan oikeasti, kun mietitään, että jos käytössäsi voisi olla vaikka 9 erilaista ja toimivaa työkalua miksi käyttäisit niistä vain yhtä?

Tänään käytiin aamutuimaan salilla. Joonaksen kanssa puskettiin tiukat selkäjumpat ja tästä setistä kuvattiin yksi näistä jättiläissarjoista. Suosittelen lämpimästi testaamaan tätäkin settiä selälle. Se imaisee kivasti mehut ja pumppi on hullun kova. Sen pidemmittä puheita mennään itse videoon:

Jos sua kiinnostaa lihaskasvu ja kehitys, niin lämpimästi suosittelen tutustumaan mun monipuoliseen ohjelmavalikoimaan. Näillä saavuttaa varmasti tuloksia ja kehitystä. Tarkkaan hiotut ohjelmapaketit pakottaa lihaksen kasvamaan. Ei siis ihan perinteisiä ohjelmia mutta lopputulos ratkaisee aina. 😀

Klikkaa kuvaa alla ja käy tsekkaamassa suositut ohjelmapaketit!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.