This is Mika

03.04.2019 13:25 3min luku 0

Tunti tiukkaa tietoa treenaamisesta ja ravinnosta!

Moro!

Uutta videoo pukkasi jo eilen ulos, nimittäin päivällä oli tiukka tunti NyyssisLivessä YouTuben kanavalla ja laitoin tämän vielä katsottavaksi jälkikäteen. Ei sitten ainakaan mene infoa hukkaan, jos et ehtinyt linjoille seuraamaan lähetystä. Jaksossa siis vastailen ihmisten kysymyksiin treenaamisesta ja ravitsemuksesta. Erittäin informatiivinen tunti tuli keskusteltua näistä aiheista.

***

***

Tässä siis uusi NyyssisLive -jakso tubesta:

Miten sä jaksat?

Moni tuttu usein ihmettelee miten mä jaksan aina vastailla samoihin kysymyksiin? Kyllähän minä jaksan! En näe sitä mitenkään ärsyttävänä, sillä jatkuvasti tulee uusia ihmisiä saleille treenikärpäsen purtua ja monella on paljon intoa mutta vähän tietoa niin treenaamisesta kuin ravitsemuksesta. Näinpä koen, että jokaisella on oikeus kysyä niitä yksinkertaisimpiakin kysymyksiä, sillä ne voivat juuri olla todella olennaisia ja tärkeitä asioita, joihin halutaan saada ammattilaisen näkemys.

Näiden NyyssisLive -lähetysten merkitys siis voi olla joillekin treenaajille tosi tärkeä ja siksi haluan näitä tehdä ja jakaa omaa tietotaitoa kaikille sitä haluaville. Olen sitä mieltä, että aina on parempi ensin kysyä, kuin mennä tekemään asioita omin päin. Siinä voi pahimmassa tapauksessa käydä hullusti, jos väärällä tekniikalla pusketaan treenejä ja voi tulla loukkaantumisia.

Omat treenit

Omat jumpat sujuu ja kulkee oikein hyvin. Paino pyörii 92 kilon hujakoilla eli muutamia kiloja on paino pudonnut ihan tässä vain hieman kaloreita pudottaneena. Vielä en ole juurikaan ennättänyt tuonne luontoon kävelylle ja reippailemaan, mutta tarkoitus olisi kyllä tämä tehdä ja saada sitä kautta kulutusta lisää. Kesäkuuhun mennessä olis kiva, jos paino olisi siellä alle ysissä ja rasvaprosentti alle kympin. Saas nähdä miten papa siihen pystyy?

Massaa vielä on päällä reilusti

Kokonaisuudessaan olen panostanut nyt todella paljon treeniin ja ravinnon laatuun unohtamatta lisäravinteita. Nyt menee tarkkaan vitamiinit, omegat, kreatiinit ja aminohapot. Treenin aikana Octane krean kanssa ja palautusjuomat aina messissä, jotta saadaan kroppa välittömästi korjaamaan itseään treenin jälkeen. Kalorit pyörii yhä 3500 tuntumassa, enkä niitä ihan vielä lähde rajusti pudottelemaan, koska ensin seuraan tilannetta ja katson mihin kroppa asettuu tällä ravinnolla ja kulutuksella.

Valmennettavia on tietyille viikoille aina enemmän ja näiden kanssa tulee usein treenattua hyvin tehokkaasti. Pyrin usein tekemään vielä mahdolliset kardiot treenin päälle, jos vain aika riittää. Siinä tavallaan iskee pari kärpästä samalla iskulla ja saa itsekin kulutusta korkeammalle.

Kaikin puolin siis erittäin mainio fiilis tässä ja hyvä draivi päällä. Olen kyllä huomannut, miten iso asia on toteuttaa ruokavaliota, kun sen on kirjannut itselleen ylös ja toteuttaa selkeetä suunnitelmaa. Silloin siitä ei poikkea ja pitää huomattavasti tiukemmin kiinni. Tätä suosittelen kaikille niille, jotka kamppailee omien treenien ja ruokavalioiden kanssa. Hommaamalla valmiin suunnitelman, päästään paljon parempiin tuloksiin!


Octane 2 yhden hinnalla!!

Juuri mainitsemani Octane on pitkästä aikaa supertarjouksessa. Nimittäin 2 yhden hinnalla. Meikäläisen suunnittelema maku Fresh Forest Berries pysyy sitkeästi myydyimpänä makuna, eikä syystä, sillä se on aivan fantastisen herkullisen makuinen! Käy ihmeessä ostamassa tuo hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti Suomen ykkösintra, Octane itsellesi!

Klikkaa kuvaa ja käy ostamassa!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.