This is Mika

03.07.2018 11:55 2min luku 13

Blogi on uudistettu!

Heippa kaikille ja tervetuloa täysin uudistettuun blogiini.

12 vuotta lähestulkoon tasan on tuo vanhan mallinen blogini palvellut minua ja meitä kaikkia tunnollisesti, mutta nyt oli aika jo päästää vanha paremmille metsästysmaille ja siirty tällaiseen uuteen, raikkaaseen ja responsiiviseen blogiin.

Moni teistä on kovasti toivonut mobiiliystävällistä blogia, jota voi selailla mukavasti padeilta ja kännyköiltä. Kun aikanaan 2006 polkaistiin minun blogitoiminta käyntiin, ei tuolloin kännyköillä selailtu nettiä vaan suurimmaksi osaksi jokainen käytti kiltisti tietokonetta internetin selailuun. Maailma kuitenkin muuttuu ja siinä pitää olla ajan hengessä mukana.

Nyt olen todella innoissani tästä uudesta blogistani, joka on kevyt ja ilmavan näköinen. Tässä on ensimmäisenä pääsivu, joka kokoaa aikasempia blogipäivityksiä siististi omiin laatikoihin. Mukana on pieni ote tekstistä kuvan kera ja jopa ajallinen tieto, miten kauan blogitekstiä lukiessaan menee aikaa. Näin lukija osaa jo ennakoida minkä kokoinen kirjoitus siellä takana piilee.

Blogin ylälaidassa on palkki, josta pääsee alasivuille. Valmennusta -kohdassa löytyy yhteystietoja ja tiivistetysti, minkälaisia palveluja tarjoan.

Videot -alasivulla on koottuna kaikki YouTube -videot, joten voit helposti poimia sieltä uusimmat videoprojektit ja podcastit ilman sen suurempaa etsimistä.

Kuvat -alasivulla olen koonnut hauskoja kuvia eri tilanteista elämässäni ja tätä sivua päivitetään sitä mukaa kun kuvia tulee lisää.

Mika -alasivu on ikään kuin minun CV. Täältä löytyy kilpailuhistoria, uusimmat kirjat tilausnamikoineen ja luonnollisesti yhteystiedot, jos tarvitset apua treenaamisessa.

Blogi tavallaan yhdistää minun kaikki sosiaaliset mediakanavat ja pystyt helposti seuraamaan blogin kautta mitä on meneillään. Minulla on kuitenkin tosi monta muutakin somekanavaa käytössä, joten blogiin on helppo mennä ja sitä kautta siirtyä vaikka twitchiin tai instaan. Muista myös seurata laidoilla pyöriviä mainosbannereita, sinne ilmestyy myös erilaisia ohjelmarunkoja, joita voi ostaa, kuten nyt löytyy jo 6 viikon selkäpriorisaatio-ohjelma. Muitakin erikoisuuksia on tulossa ja niitä luonnollisesti markkinoin ja myyn blogini kautta.

Kun nyt olen sivutoimena alkanut PT valmennusta tekemään, niin blogin uudistaminen osui kieltämättä hyvään saumaan. Nyt voin tiedottaa helposti kaikenlaisista tarjouksista ja ohjelmista täällä ja muualla somessa, jotta uutiset tavoittavat mahdollisimman monet ihmiset.

Ei muuta kuin tervetuloa tosiaan tänne uudistettuun blogiin, toivottavasti viihdyt.

T. Mika Nyyssölä

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.