This is Mika

17.03.2017 13:58 5min luku 36

Fantastista palautetta kirjasta ja superdiiliä!

Moikkis!

Pahoittelen ihan alkuun, kun yhä jaksan kirjoittaa tästä kirjasta but bare with me, kirja julkaistiin eilen ja se on minulle eräänlainen virstanpylväs elämässäni. Olen tosi tosi innoissani, enkä vain malta olla hissukseen. This is me. 😀

Media paukutti eilen kivasti kirjaa ja tänäänkin on iso juttu Iltalehdessä, käyhän ostamassa lehti!

Iltasanomissa oli muutamakin juttu, tässä yksi:

Vastaanotto

Ja palaute ihmisiltä on ollut aivan fantastinen! Ei yhtä ainoaa negatiivista palautetta, ellei nyt huomioida sitä miinusta, että kirja olisi kuulemma saanut olla sivumäärältään vielä isompi.

 • anonyym1
  • Aivan mahtava kirja! postista saapui tänään. Erittäin avartava ja yksityiskohtainen teos, visualisesti erityisen loistava! kuvien suuri määrä ei todellakaan haitannut, koska kuvat oli sijoiteltu todella taitavasti tekstien sekaan ja erillisille sivuille! lyhyesti ja ytimekkäästi aivan 10/10!
 • Jussi
  • Yllätyin todella kun sain tämän kirjan, erittäin hyvin tehty visuaalisia yksityiskohtia myöten. Hyviä treeniohjeita ja olipa mukana ruokavinkkejäkin. Tässä kirja johon palataan uudestaan ja uudestaan, kiitos!
 • Carnage
  • Nyt on kirjaa luettu ensimmäiset 20 sivua ja vie todella hyvin mennessään, olis mennyt paljon enemmänkin kerralla mut en halua lukea kirjaa nopeasti läpi vaan säästelen sitä hyviä lukuhetkiä varten. Kiitos !
 • Töpö
  • Onnittelut kirjasta! Sain sen juuri luettua (koukkuunhan siihen jäi) ja mahtavaa luettavaa ja katseltavaa tuo oli! Ainoa miinuspuoli on, että oisi saanut olla pidempi ?
 • Samppulli
  • Aiivan uskomattoman hyvä kirja!? en vielä loppuun asti kerennyt koska pitää nukkuakkin yövuoron jälkeen että jaksaa teiän twitchejä katella illemmalla ? tuolle 60-61 sivun kaasuhanat aukes jutulle repesin kyllä aivan täysin ? ehkä se oli ihan hyvä juttu että päästeli pikku tuhnuja sielä lavalla ? mutta tosi hyvää työtä ja tosi mahtavaa luettavaa! BOOM!?
 • Ovaali
  • Visuaalisesti todella komea kirja. Eilen en vielä ehtinyt pahemmin lukemaan, mutta piti silti selata läpi alusta loppuun.
   Lukemisen jälkeen kirjalle on ”kunniapaikka” kotisalin lasivitriinissä laatuviskien joukossa.:oops:
   Olet Mika mulle Arnoldin kaltainen motivaattori. Kiitos kirjasta ja kaikesta muustakin matskusta!
 • Max
  • Uuden kirjan tuoksu ja kuppi kahvia, tiedossa on siis hyvä ilta. Erittäin rock-henkinen teos, upeita valokuvia ja kuvituksia. Kun sain kirjan kätösiini niin ensimmäisen ajatus, tähän on panostettu ja tämä kirja on tehty tunteella. Upea visuaalinen teos ??
 • Joonas
  • Tänään saapu kirja postin mukana. Nopeella vilkaisulla näyttää tosi mageelle!
 • Anton
  • Kiitoksia kirjasta ihan sika makee:)

Ja palautetta tulee koko ajan lisää!

Hyvin moni pitää juuri kirjan visuaalisuudesta ja runsaasta kuvamäärästä sekä kuvituksesta. Se on kieltämättä hienoa kuulla, sillä juuri näihin osa-alueisiin ollaan panostettukin. Treenioppaasta olen myös todella ylpeä, sillä siinä oleva systeemi on uniikki. Systeemillä pystytään varioimaan niin paljon erilaisia treenejä valmiiden esimerkkien avulla, että yksikään treeni ei ole täysin samanlainen. Se luo mielenkiintoa treenaamiseen ja tekee treenien suunnittelun hauskaksi!

Kuvitusta minun omasta kynästäni vuosien varrelta:

Olen erittäin iloinen saadusta vastaanotosta kirjaa kohtaan. Olen suorastaan hämmästynyt. Kirja on myynyt monessa paikassa tosi hyvin, jopa tietyistä kirjakaupoista kirja on jo loppuunmyyty. Suosittelen siis kiireen vilkkaa hakemaan teoksen, sillä menee vähintään 4 viikkoa, ennen kuin uusi painos saadaan valmiiksi. Se tulee loppumaan ennen sitä, sen melkein voin takuu varmasti ennustaa.

Kirjan voit tilata vaikka Fitnesstukulta:

Tänään kirjan juhlistamista myös Nyyssölä Bros Experiment -ohjelmassa!

Twitch -lähetys starttaa klo 17 tänään JugiPelaa -kanavalla!

Annamme myös ensimmäisen painoserän kirjan omistuskirjoituksella yhdelle onnekkaalle suorassa lähetyksessä! Olkaa siis mukana, koska kyseinen kirja on arvokas. Toista samanlaista ei tule olemaan. 🙂

Sitten vielä yksi aivan MAHTAVA juttu, joka on pakko mainita blogissa. Nimittäin hyvin lyhytikäinen tarjous on käynnissä Chained Nutritionilta. Loistavia tarjouksia koko viikonlopun ajan. Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tsekkaamaan tarjouksia! Kannattaa käyttää tämä tarjous! JOPA OFF THE HOOK on siellä -30% TARJOUKSESSA!! BOOM!

Synephrinet, rippedit, Triple Kreatiinit, Beef protskut ja monet muut loistavat tuotteet ovat todella tuntuvissa alennuksissa!! Ole nopea, sillä nämä myydään varmasti loppuun. Diili on voimassa sunnuntai-iltaan saakka.

Kommentit (36)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.