This is Mika

14.01.2011 22:50 2min luku 6

Kolumnia ProBodyyn

Tervehdys.

Tässä tuli mielenkiintoinen proggis, nimittäin ProBodyn päätoimittaja Jouni Virtamo pyysi meikäläistä mukaan ProBodyyn kirjoittamaan omaa kolumnia. Ja kyllähän kaikki tietää, että minulla jos kellään on vaikka minkämoista sanottavaa niin treenaamisesta, kisaamisesta, ruokavalioista, yms. bodygenreen liittyvistä aiheista. Seuraava ProBodyn numero 1/2011 ilmestyy 15.2.2011. Ei muuta kuin mars vain valtuutetulle lehtimyyjälle ja osta omasi pois. Tiukkaa tekstiä ja vaikeitakin aiheita tullaan sitten käsittelemään kolumnissani. Takuuvarmasti kaikille jotain.

Tämä kolumnisarja saa T. Kirk-hyväksynnän. Olkaa hyvät:

Otantaa laajasta Star Nutritionin valikoimasta:

Nyt on patukkaa tarjolla!

Tässä muuten mainio patukka niin diettaajille kuin bulkkaajille.

Star Nutritionin Optinut on mainio dieettipatukka. Optinut sisältää hydrolysoitua heraproteiinia ja hyödyllisiä rasvahappoja. Sokerimäärä on pieni ja GI-arvo matala. Optinut on luultavasti ainoa pähkinää sisältävä patukka, joka on kehitetty erityisesti dieettiä ja lihasten rakentamista ajatellen.

Eikä hintakaan paljoa päätä pakota, vain 1,14€/kpl!!

Toinen erittäin hyvillä makroarvoilla oleva patukka on Fibre Pro!

Yksi patukka sisältää noin 190 kcal, 20 g täysiarvoista proteiinia, vain 4,2 g sokeria (6,3 g hiilihydraattia), mutta enemmän kuituja kuin viidessä näkkileivässä! Yksi patukka sisältää 32-38 % suositellusta päivittäisestä annoksesta ravintokuituja.

Useimmiten protskupatukat ovat täynnä hiilihydraatteja. Tässä patukassa on selvästi enemmän proteiinia kin hiilaria, joka tekee siitä mainion patukan diettaajille.

Lainaus Fitnesstukun sivuilta:

”Halusimme valmistaa patukan, joka sisältää ainoastaan hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja, paljon kuituja, sopivasti rasvoja ja hyvin täysiarvoista proteiinia”

”Ei ole helppoa valmistaa patukkaa, jossa on paljon kuituja ja proteiineja, jossa ei ole paljon sokeria eikä kovia rasvoja, mutta joka on silti pehmeä ja hyvänmakuinen eikä kuiva ja tylsä. Esimerkiksi urheilupatukat, jotka sisältävät kokonaisia jyvähiutaleita, pähkinöitä ja hedelmiä, sisältävät myös paljon sokeria ja rasvaa (usein kovaa) ja tosiasia on, ettei hedelmäsokeri sovi laihduttaville ja harjoitteleville henkilöille. Perinteiset korkeaproteiinipatukat sisältävät usein paljon sokeria tai liian vähän hitaita hiilihydraatteja ollakseen täydellisiä ja täyttäviä välipaloja.”

Hinta Fibre Pro-patukalla on vaivaiset 1,50€/kpl

Näitä patukoita ja paljon muuta löydät Fitnesstukun sivuilta. Helpoiten ja vaivattomimmin pääset sivuille klikkaamalla ylhäällä olevaa banneria.

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.