This is Mika

29.12.2015 12:16 3min luku 25

Pro-korttikysymykseen vastaus!

Tervehdys!

Joulut ovat takanapäin ja vuosi 2016 häämöttää jo aivan tuossa lähellä. Vuosi 2015 oli itselleni oikein mainio ja kisavuotena tottakai ihan uskomaton. Kolme kultaa kolmesta eri kisasta, 2 overallia sekä MostMuscular-Avard palkitsi kyllä kaiken sen työn ja tuskan mitä kisoihin valmistautuminen tuotti.

Ensi vuosi tulee olemaan työntäytteinen, sillä massaa on nyt saatava lisää. 5-10 kiloa jos saisi kisapainoon lisää, niin kilpailisin jo täysverisesti KV-kisoissa alle 90 kilon sarjassa ja minun pituiselleni se olisi melkoinen määrä lihaa.

KH7A6280

Olen jo nyt antanut näyttöä, että potentiaalia löytyy. ACE:ssa Overall -kisassa käytännössä voitin pisteillä 85kg ja 90kg sarjan voittajat!! Jos saan mallin pysymään samana mutta vain paksummassa koossa, niin uskoisin, että minulla on mahdollisuuksia jo siinä vaiheessa sitten ammattilaislavoillakin. Mutta!! Siis vain, jos kykenen rakentamaan vielä lisää tuota lihasmassaa runkooni.

KH7A6272

Ammattilaisuus on toki asetettu tavoitteeksi.

Pro-kortista

Moni on kysynyt tuosta Pro-kortista. Neljä vuotta sitten IFBB tiukensi sääntöjään kortin suhteen. Miesten kehonrakennuksessa vain Overall -voittajat KV-kisoissa voivat saada automaattisesti Pro-kortin halutessaan. Sekä MM-kisoissa Overall top 3 sijoittuneet. Katso kuva alla:

Pro rule (2)

Minun kohdallani Pro-kortti asiaa on tiedusteltu Suomesta käsin mutta ACE:n  sarjavoitto ei vielä riittänyt tähän. Eli tähän ei liity mitään politikointia vaan säännöt ovat äärimmäisen tiukat. Asiaa voi jopa ajatella niin päin, että Suomessa oltaisiin jo haluttu nähdä minut 2-3 vuoden sisään Pro-lavoilla, mutta jälleen: säännöt on sääntöjä, näyttöä potentiaalista pitää olla vielä lisää, jotta voidaan vakuuttaa kv-tason päättäjät. Nimittäin kansainväliset tahot vertaavat kevyempien sarjojen amatöörikilpailijoita aina pro-tason 212 -sarjan kilpailijoihin. Pro-kortteja ei yksinkertaisesti saa enää lahjana.

Pihviä siis vaan lisää, katse jonnekin tulevaan kisaan ja hakemaan se sarjavoitto siellä täysin tuomariäänin isommasta painoluokasta, niin sitten voin sanoa, että näyttöä on. Pyöreetä, paksua lihaa lisää niin ei jätetä mitään arvailujen varaan.

Tottahan se on, että jos niinkin korkealle haluaa kuin pro-tasolle ja vielä havittelis menestystä siellä, niin pitäähän silloin olla sitä paksua lihaakin varressa. Laji on kova, taso on äärimmäisen kova, superlahjakkaat ja esteettisesti kauniit rakenteet mielettömällä lihasmassalla ovat vain niin kaukana meidän Suomen tasosta. Sinne pääseminen ja siellä menestyminen on uskomaton saavutus!

Mayor’s Gym

Käväisin eilen joululomien jälkeen ekoilla jumpilla. Käsijumpat tein ja tottakai ekana liikeparina lemppari keltainen panattan habakone ja siinä vieressä se hassu ojentajamasiina. Superina kymmenkunta settiä ja sitten alakertaan pushdownia, habakääntöä kässäreillä ja loppuun ristikkäistaljassa pushdown narulla sekä habaa suoralla kahvaloisella.

Respassa tuli fanikuvaan Body-lehden kuvaaja Tommi Mankki!

IMG_0660

Summasummarum!

Nyyssis ei luovuta. Olehan mukana tulevissa projekteissa. Pro-korttia metsästetään yhä. Se on jo lähellä, että sen maun voi jo tuntea suussa. Työstetään tätä kroppaa vielä lisää, rakennetaan pihviä runkoon ja viilataan se lihasmassa pyöreäksi ja kiviseksi. Sitten kun ajankohta on valmis, päästetään peto lavalle ja tehdään tuhoa kv-kisoissa. Ei turhaan KP Ourama aikoinaan antanut minulle Giant Killer -lisänimeä, sillä lavalla on kaatunut ja tulee tulevaisuudessakin kaatumaan isompia äijiä!

Käykäähän vielä poimimassa joulukuun herkut Fitnesstukulta! Esim ProPuddinki on vielä -45% alennuksessa! Klikkaa kuvaa alhaalla (tai banneria sivun ylälaidassa) ja pääset suoraan tukun sivuille.

propud

Kommentit (25)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.