This is Mika

20.04.2014 18:18 2min luku 16

Loaded cuppia ja käsijumppaa

Heippa!
Tuli eilen kateltua Loaded Cuppia streamina ja näin kuin näinkin sieltä meidän Suomen edustajan, Toni Katajan esiintymisen kovassa finaalissa. Selvää oli, että saksalainen Manuel Bauer näytti vievän sarjan, sen verran iso ja kireä mies oli, mutta Kataja väläytteli kuitenkin massojaan siihen malliin, että kaikki oli mahdollista. Viron Ott Kiivikas oli kireä mutta ei suinkaan niin mallikas kuin edellä mainitut.
Toni tuli kuitenkin kolmanneksi, vaikka itse olisin Tonin sijoittanut vähintään kakkoseksi. Ott vei kakkossijan ja Bauer voitti sarjan. Bauer voitti myös overallin, eli kova jässikkä kaiken kaikkiaan. Onnea vielä Tonille hienosta kisasta ja kovasta taistelusta. Esiintyminen oli konkarille tutusti tyylikästä ja vakuuttavaa. Muihin sarjoihin nähden Tonin sarja eli alle 90kg sarja oli ehdottomasti kovatasoisin. alle 100kg ja yli 100kg eivät yltäneet läheskään sille tasolle kuin Katajan sarja, puhumattakaan -70kg tai -80kg sarjoista. Toki jokaisen sarjan voittajat olivat upean näköisiä, mutta taso oli melkoisen vaihtelevaa, vaikkakin pääasiallisesti miehet olivat kireitä ja poseerasivat hienosti.
Kai Greene oli Guest pousailemassa ja toi lavalle kyllä ihan käsittämättömän ison määrän paksua lihaa. Kaitsu oli vielä yllättävän kireä vaikkei juuri lähiaikoina mitään kisoja vissiin ole tulossa? Täytyy kyllä sanoa, että tuollaisella maailman luokan ammattilaisella on tuo lihasmassa ja rakenne niin eri luokkaa kuin kenelläkään lavalla kisanneella, että ihan nauratti, kun Greene pullisteli siellä niitä supermassiivisia lihaksiaan. Ei siinä vaan yhdelläkään amatöörillä ole mitään asiaa noihin mittasuhteisiin.
Kaitsu ja Bauer yhteiskuvassa, jossa hyvin näkyy tuo kokoero.
kai ja bauer
Itselläni on treenit kulkeneet oikein mainiosti. Jalat ovat yhä ihan soseena toissapäiväisestä myllytyksestä, mutta se on hyvä vaain. Eilen veivattiin olkapäitä kiukulla ja tänään oli vuorossa ojentajat ja haupitsit. Tiukkaa jumppaa oli tiedossa ja sain vähän vetoapuakin ”paikalliselta” mörssäriltä, Karilta.
Vastaotepenkki meni suoraan ojentajille ja sain tehtyä ihan sopivan raskailla malmeillakin (2sarjaa 10x130kg) sitä, joka aina on tietyllä tavalla tyydyttävää, vaikkei tässä mitään painoja tuijotetakkaan. Superina pushdown ja dippikone. Jokainen toisto pysäytettiin ja haettiin kunnon supistusta ojentajille. 15+15 sai aikaan sellaiset poltteet että äitiä tuli ikävä. Meinas ihan tippa  tulla linssiin.
mika
Haupitseja herkisteltiin mutkatangolla, jossa tehtiin istuen ja seisten kääntöjä eli mekaanisia pudotuksia. 15+15 toistoilla mentiin 5 hapokasta sarjaa. Meni kädet muuten sellaiseen pumppiin, että sitä tasajalkaa hypähteli aina sarjan lopussa, kun maitohapot kutitteli olkavarsissa. Jatkettiin vielä istuen 10+10 käsipainoilla hauiskääntöä, ensin tasatahtiin ja heti perään vuorotahtiin. Lihaspoltteelta ei taaskaan säästynyt kukaan. 3 kierrosta tuota ja loppuun hammerkääntöä omaan tahtiin.
Hyvin sai kädet tunnottomaksi noilla metodeilla, vaikka mentiinkin vähän tyttömäisillä painoilla treenit läpi. Tässä iässä ja näillä vammoilla osaa jo hieman unohtaa ne egoilut ja hakea lähinnä sitä lihastuntumaa. Pääasia on, että lihas saa kasvuärsykettä ja tulosta tulee. Jätetään ne voimailut niille vahvoille pojille. 😀

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.