This is Mika

24.01.2014 15:08 5min luku 34

Lomapäivitystä Puertosta

Hola!

Toka vika päivä menossa ja hieman on kosteaa tänään. Vettä ripsauttelee ja ilman lämpötila keikkuu heti viileämpänä 16-17 asteen nurkilla. Ei täällä siis kylmä ole, mutta kylmäkin on niin suhteellista riippuen ihan missä ollaan. Paikalliset kulkee toppatakit päällä ja väristelee ulkona. Minkälainen shokki se niille olis jos tulisivat Suomeen jossa -20 astetta? 😀

Tiistaina ja keskiviikkona oli upeat päivät  molempina paistoi aurinko ja lämpöä piisasi. Tiistaina käytiin syömässä ”Manulla” grilliribsit ja sen jälkeen mentiin hiekkarannalle aaltoja katselemaan.

Manun ribsit ovat koko Puerton parhaimmat!

manulla

Beach!

beachfun

Törkeen kaunis atlantti!

beach2

Jännä efekti tuolla, kun aallonmurtajien päälle olivat taskuravut kiipeilleet varmaan ottamaan aurinkoa? Niitä oli satoja siellä isojen kuutiokivien kyljissä pitkin aallonmurtajaa.

Rapuja:

rapuja

Taskurapuja  bongailemassa:

aallonmurtajalla

Illalla mentiin tuttuu Rustico-ravintolaan, joka on kalloin sisällä ja ulkona pauhaa meren aallot. Kieltämättä karskeinkin äijä romantisoituu tuollaisessa ympäristössä. 😉

rustico_restaurante

Meikä ottaa relax!!

relax

Muru sai ruusun Jorgelta…

BR

Keskiviikkona paistoi aurinko kirkkaalta taivaalta, joten ei muuta kuin merivesialtaille uimaan. Meikä polskutteli siellä varmaan puolisen tuntia pariinkin otteeseen. Ihan sairaan nastaa oli kiivetä sinne suihkulähteen kiville ja hyppiä veteen. Hieman kun tuuli niin sai kivasti vettä niskaansa kuin olisi ollut vesiputouksen alla. Mahtava fiilis!

Yippi ka yee!

jump2

Suuleni paistaa ai ai ai!!

altailla

Salilla tullu käytyä joka päivä ja fiilis on ollut todella hyvä! Kyllä se vaan on tärkeää, että lomallakin treenaa. Tulee niin paljon parempi olo ja jaksaa sitten tepastella pitkin kaupunkia mieli virkeänä. Myös chillailullekin on hyvä omatunto, kun on aamupäivällä käynyt heittämässä kunnon jumpat ja sit vaan muu aika ravitsee kehoa ja antaa lepoa.

Tässä treenijako lomaviikolle:

  • ma: rinta ja ojentajat
  • ti: jalat
  • ke: selkä
  • to: olkapäät
  • pe: kädet

Metka jalkaprässilaite siellä casablanca gymillä. Liike oli hyvin luonnollisen tuntuinen johtuen varmaan pienestä niiaavasta liikeradasta? Sai vietyä liikkeen erittäin alas joka aktivoi todella hyvin takareisiä. Tollanen pitäis saada meijjerillekin…

Tässä tytsy tekee sarjaa:

tytsy prässää

Ja Meikä rässää ihan täpöllä!

mika rässää

Hyvät jumpat tuli jaloille tehtyä. Tuota hassua prässiä tein 40 kilon nousuilla 30 toistoa per sarja. 200 kilolla tein 5 sarjaa 30 toistoa niin että ekat 15 meni putkeen, loput 5 sarjoina rest-pausella niin, ettei painoja missään vaiheessa lyöty takaisin telineisiin.

Reisiojennusta tein 200 toistoa kevyellä painolla ja sama tuli reiden koukistajille. Lopuksi tein vielä 65 kilolla smith kyykkyä 3 sarjaa 15 toistoilla niin, että ekat 5 toistoa vein hitaasti alas ja toin hitaasti ylös ja lopun 10 toistoa tein pumpaten. Aivan hillitön pumppi ja polte oli reisissä. Vasta tänään alkaa jalat olla palautuneet. Tässä ollaan monta päivää kävelty kuin olisi paskat housuissa (ankkakävelyä).

Kyllä on ollut onnistunut loma kaikin puolin. Säät on alkuviikosta olleet upeat, nyt tosin toka päivä vähän viileämpää, mutta säillehän ei voi mitään. Se on aina sellaista tuuripeliä. Ruoka maistunut, hyvä meno ollut ja akkuja latailtu ihan huolella.

loma biitsillä

Kommentit (34)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.