This is Mika

11.06.2008 23:16 3min luku 8

Posetreenejä ja Hell’s Kitcheniä

Jep,

eli tänään katseltiin Jari ”Stigu” Stinglin poseerauksia tulevia kisoja varten ja saldoa tässä hieman kuvina. Mies on himpun verran alle 100 kiloa ja dieetti on täydessä vauhdissa. Poset alkaa sujua jo useilta osa-alueilta, mutta työtä on vielä tehtävä, jotta saadaan haluamani tatsi siihen. Vielä on aikaa ja nyt varsinkin, kun energiaa löytyy, on se suurin työ tehtävä esiintymisen ja poseerauksien osalta.

poseteenit.jpg

Jarilta löytyy pari aivan kipeen kovaa poseerausta, mutta niitä ei vielä paljasteta tässä vaiheessa.

stigu-tuplat.jpg

Lisää kuvia kunnosta ja dieetin etenemisestä päivitetään sitten aikanaan tänne.

poseteenit2.jpg

Muihin aiheisiin

Viikonloppuna tuli katseltua Hell’s Kitchen sarjan 4. kausi melkein kokonaan. On se Gordon Ramsay sitten niin hyvä. Se raivoaa ihan aiheesta niille kädettömille kokeille. Eihän ne raukat osaa edes kananmunaa paistaa oikein.

Pientä faktaa Ramsaysta, ála Wikipedia:

Gordon Ramsay syntyi Glasgow’ssa, Skotlannissa vuonna 1966 ja vietti nuoruutensa Stratford-upon-Avonissa, Englannissa. Nuorukaisena Ramsay pelasi jalkapalloa ensin Oxford Unitedin riveissä ja aloitti ammattilaisuransa 15-vuotiaana Glasgow Rangersin riveissä, kunnes polvivamma pakotti hänet lopettamaan ammattilaisuransa.

Ramsay aloitti kokin uransa 19-vuotiaana. Ensin hän työskenteli Albert Roux’n ravintolassa Lontoossa ja Guy Savoyn sekä Joel Robuchonin ravintolassa Pariisissa. Varsinaisena pääkokkina Ramsay työskenteli Auberginen ravintolassa vuonna 1993. Vuonna 1996 Aubergine luokiteltiin kahden Michelin tähden ravintolaksi. Kaksi vuotta myöhemmin Ramsay lähti Auberginesta ja perusti oman nimeään kantavan ravintolan Chelseaan. Vuonna 2001 hänen ravintolansa luokiteltiin kolmen Michelin tähden arvoiseksi. Nykyään Ramsay omistaa seitsemän ravintolaa ympäri maailmaa (muun muassa Dubaissa sekä Tokiossa) ja on osakkaana kahdessa ravintolassa. Ravintoloista neljällä on yksi ja yhdellä kolme Michelin tähteä. Ramsay on julkaissut kuusi keittokirjaa sekä esiintynyt lukuisissa televisio-ohjelmissa.

Gordon Ramsay kävi Suomessa lokakuun lopulla 2007 esittelemässä uutta keittokirjaansa Sunnuntairuokaa ja muita herkullisia reseptejä (Gordon Ramsay’s Sunday Lunch and Other Recipes from The F Word). Vierailuillaan hän maisteli suomalaisia perinneruokia ja haukkui ne.

Heh, heh.

Mitäs muuta?

Duunissa tulee nähtyä kaikenlaista. Mies tuli ostamaan pornolehden. Takana seisoi mummeli rollaattorin kanssa ja näki miehen ostokset. Siihen sitten mummo tokaisi: Vai pornolehden ostit? Eikö illalla ole mitään tekemistä vai? Vähän viihdykettä? Noh, pitäähän sellaista olla…

Mies siihen hieman nolona, että: Eiku tässä on yks mun kaveri tässä lehdessä. Mummeli: Vai kaveri, selityksen makua kuule!

Meikä meinas tippua ihan kokonaan, sen verran huvittava se mummeli oli. Kaveri yritti vielä useampaan otteeseen selitellä, että lehdessä tosiaan oli hänen kaverinsa. Heh. Ei mummo uskonut, nauraa rekotti vain.

Sellaisia ne mummelit Espoossa. 🙂

SELITYKSEN MAKUA!

hamismursu.jpg

Hauskaa illan jatkoa kaikille!

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.