This is Mika

26.01.2010 20:00 2min luku 3

Taas vuoteenomana

bic

Kotona kipeänä.

Jo viikon ajan kurkku ollut kipeä ja yskä jatkunut. Päätin mennä tänään lääkärissä käymään, kun tuota kuumettakin on aina iltaisin. Otettiin verestä tulehdusarvot ja lekuri määräsi vuodelepoa ensi maanantaihin asti. Ei tahdo kuulemma parantua tällainen yskä ja kuumeilu näillä pakkasilla, kun ulkohommissa ollaan. Jää treenit ja muut väliin oikein huolella. Perhanan huonoon saumaan osui nämä sairastelut.

Oli ProBodyyn haastikset. Jouduin kutsumaan päätoimittaja J. Virtamon ihan kotiin asti, kun en päässyt sovittuun tapaamiseen sairastumisen vuoksi. Jouni saapui sitten meille ja juotiin kahvit sekä rupateltiin tuttuun tapaan useita tunteja. Se on jänskä juttu, kun Jounin kanssa nähdään, siinä yleensä menee aika kuin siivillä. On hiton mukava jutella hänen kanssaan bodauksesta ja niistä kehonrakennuksen kultavuosista, joita Jouni on päässyt todistamaan. Miehellä on uskomattoman tarkka muisti ja tarinaa pukkaa jos jonkimoisista jutuista. Täytyy toivoa, että Jouni duunaa jonkilaisen mémoir-palstan ProBodyyn, jossa olisi juttuja vanhoista bodylegendoista vuosien varsilta. Jounilta nimittäin löytyy vaikka mitä paljastuksia! 🙂

Nyt vain täytyy lepäillä ja parannella tuo yskä pois ja huomenna soitella veriarvoista, jos sieltä löytyisi jotain. Hieman kyllä harmittaa, kun dieetti on päällä, eikä puntille ole nyt asiaa. Täytyy toivoa, ettei tämä homma nyt kauheasti vie kondista taaksepäin. Hyvää vauhtia nimittäin oltiin menossa kohti suht hyvää kuntoa. Nämä vaan on sellaisia asioita, ettei terveydellä kuitenkaan kannata  mennä leikkimään. Pahimmassa tapauksessa tulehdukset leviävät sydänlihakseen ja tauti voi johtaa sydämen vajaatoimintaan, rytmihäiriöihin tai jopa kuolemaan. Olen kuullut tapauksista, joissa alle 30 vuotiaat ovat saaneet vakavan sydänlihastulehduksen, kun ovat käyneet kipeänä töissä ja salilla. Sydän menee niin heikkoon kuntoon, ettei edes töitä pysty enää tekemään. Kiva sitä on sitten olla sairaseläkkeellä, jossa suurin urheilullinen ponnistus on kauppakassin kanssa kävely kotiin.

Nyt vain sohvaperunana oloa ja pleikkarilla pelaamista päivät pitkät, blaaah, ei itseasiassa yhtään kivaa, sillä liikkuvana ihmisenä haluaisi pian takaisin hommiin ja treenaamaan. Okrait, nyt lepäilemään ja juomaan kuumaa juomaa, jotta tuo kurkkukipu laantuisi. Palataan asiaan ja ilmoittelen sitten miten sairastelu etenee.

CU!

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.