This is Mika

25.09.2015 17:33 3min luku 376

ARNOLD CLASSIC EUROPE - KULTAA!!

Moikka kaikille!

Iloisia uutisia täältä Madridista, jossa meneillään kovatasoiset kansainväliset Arnold Classic kehonrakennuskisat. Menin ja voitin alle 80 kilon sarjan kultaa!! Yes!! Fiilis on niin käsittämättömän hieno, että onnen kyyneleet meinas tulla.

BOOM! Voittajana on hieno seisoa keskellä!

11220093_887182757997738_5914218390916037368_n

Kisat olivat uskomattoman uuvuttavat. Se espanjalainen meininki on niin älytöntä säätämistä, että filmille pitäis saada. Kymmeniä ja kymmeniä toimitsijoita, kukaan ei osaa sanaakaan englantia ja hirveä säätäminen ja sinkoilu joka paikkaan. Kukaan ei tiedä mistään mitään, kauhee huuto ja mekastus. Kyllä kun vertaa suomen kisajärjestelyihin niin on eroa kuin  yöllä ja päivällä!!

Aamulla lähdettiin taksilla ja juututtiin johonki ihmeelliseen ”aamuruuhkaan”. Kroatialainen kuski sekoili ja huusi puta madrea. Ovaskainen heitti ihan levotonta läppää sille:

  • Suomessa on tällä hetkellä 20 senttiä lunta.
  • Tiesitkö muuten että meillä on vain muutama päivä vuodesta kun ei ole lunta?
  • Suomessa on samanlaiset autobaanat, ku saksassa. Ei nopeusrajoituksia.
  • Kaikilla on suomessa BMW, audit, Mersut tai ferrarit.

Viddu meillä oli vaimon kanssa vaikeeta pidätellä naurua, ettei se kroati olis tajunnu Mikon kiusaavan sitä. NO 40 minsaa meni matkaan, joka normaalisti taittui 7 minuutissa. Päästiin mestoille ja ihan helvetillinen kaaos siellä. Mentiin vaan massan läpi ja lopulta päästiin kisa-alueelle. Aluksi toimitsijat eivät päästäneet vaimoani takahuoneeseen, joten aloitettiin sitten poseöljyjen laitto siinä lavan vieressä. Lopulta kun ruvettiin hiissaamaan äijiä lavan taakse, niin yllättäen se vaimokin sai sinne tulla. Ihan älytöntä säätöä, mutta meitä nauratti vaan.

Mikko jeesas ihan älyttömästi ja haki vettä meille yms huuteli lavan reunalta hyviä ohjeita, kiitos Mikolle tuhannesti kaikesta avusta.

Ensin eliminaatio

Lavalle lopulta sellaisen 4 tunnin odottelun jälkeen. Kroppa oli ihan tyhjä ja paineeton, kun oli täysin mahdotonta ajoittaa yhtään mitään, kun aikataulut ensinnäkin viivästyi 45 minuutilla. Yhtäkkiä vaan kamala huuto, että jonoon numerojärjestykseen. Se pappa joka huusi siellä takana tuntui ihan pian saavan sydärin, se huusi oikeasti ihan kurkku suorana! Ja kaikki bodarit katsoi vaan lakonisesti, kun vain osa ymmärsi espanjaa. Ihan hillitöntä menoa ja naurussa pitelemistä jälleen.

Eliminaatiossa 4 posea ja 15 jatkoon. Siitä sitten jälleen odottelun jälkeen itse semifinaaleihin. Kolmesti jouduin vertailuun. Lopulta pääsin finaaleihin. Ekan vertailun jälkeen mut siirrettiin keskelle ja Alex Zuccaro joka oli ennakkosuosikki siirrettiin takavasemmalle. Ilme oli sillä jo takahuoneessa sellainen: ”Vittu mä hävisin tolle”. Kohtelias ja tyylikäs mies, mutta eipä paljoa jutellut ja hopeapystin saatuaan katosi aika vikkelään messuilta.

Vapari meni hienosti, vaikka perhanat katkaisi musan kesken. Vedin sen kuitenkin röyhkeästi loppuun asti vaikka kuuluttaja jo kiitteli ja oli häätämässä mua pois lavalta. En lähtenyt vaan poseerasin hymyillen vaparin ”lähes” viimeiseen asti.

Voittajan hymy ja aivan törkeän hieno patsas! Pääsee olkkarin ylähyllylle, siellä on tilaa!

12065771_887185004664180_2481213803663330711_n

Se fiilis kun palkintosijoja kuulutettiin.

Seistiin lopulta palkintojen jaossa. Kuusi parasta. Nimiä alkoi kuulua. Kutonen, vitonen, nelonen… Ei vieläkään mun nimeä? Meitä oli kolme siinä ja mä lyön dyydfistiä jätkille ja sanon, hey, TOP 3!! Ca MOON guys!!?!

Kolmas sija…. didididddiii, joku nimi, mut ei mun nimeä… What the fuuuuuk? Mä oon TOP 2. Ja sit….. Toinen sija, Alx….. Mä putoon alas, meinaa itku tulla… Mitä hemmettiä, mä voitin Arnold Classicin?? Nousen ylös ja hyppään ilmaan!! Tuuletan ihan *itusti!! Tää kaikki sairas työ ja rankkuus! Mä oon itkenyt väsyneenä illalla. Oon ollut niin poikki ja kuollut kaikista näistä loputtomista treeneistä ja duuneista. Oon käynyt helvetin läpi dieetillä. En ole ikinä mitään näin rankkaa repinyt läpi ja ihan itse sen tein. Valmensin itse itseni, loin koregrafiat, kasasin dieetit, vikan viikon viimeistelyt, harjoittelin tuhansia kertoja pakollisia ja vaparia. Siinä sitä seistiin lopulta, yksin lavalla ison patsaan kanssa ja poseerasin voittajana.

Kiitos kaikille lukijoille tuesta ja tsempeistä. Kiitos vaimolle ihan järjettömästä tuesta, uskosta ja rakkaudesta minuun. Kiitos kaikille tukijoukoille ja ihmisille, jotka tässä reissussa ovat olleet jollain tavalla mukana. Nimiä on ihan mahdoton tässä alkaa listaamaan, mutta näin kollektiivisesti siis kiitän jokaista messissä ollutta sielua .

Matka jatkuu

Sunnuntaina on vielä overall-kisa. Herranjumala en tää ole vielä ohi. Mikko ja Kille vielä kisaa huomenna ja mennään heitä kannustamaan messuille. Kahden viikon päästä on SM ja PM -kisat ja sinne ollaan tulossa taistelemaan kirkkaimmasta. Eli nähdään siis Lahdessa, muistakaa tulla paikan päälle ja näkemään ihan mieletön show jonka pistää pystyyn Suomen parhaimmat kehonrakentajat. Ihan mieletöntä!!

Kommentit (376)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.