This is Mika

24.02.2016 16:49 1min luku 17

NYYSSIKSEN GAMEPLAY - FALLOUT 4

Hellou!

Noniin, tässä sitten tulee eka gameplay ikuna. Tuossa tais joku pyytääkin, että pistäisin tulille videota, kun pelailen. Sain vielä ohjeitakin miten homma tehdään. Äänet nauhoitin erikseen iPhonen Voice Record -applikaatiolla. PS4 vaan harmillisesti käsittääkseni tekee videotallennusta vain 15 minsaa kerrallaan, joten pitää vissiin olla melko tarkkana, kun en itseasiassa edes tiedä, että miten tuo ilmaisee, kun tallennus päättyy? Pitänee testata, tuleekohan ruudulle sit joku ikoni joka selkeästi näyttäis että rec is over.

12783779_10207047573322192_8092460455194314630_o

Enihau, tuossa nyt pelattiin randomisti jotain tehtävää, loottailtiin kuolleilta tavaraa, pistettiin raidersseja matalaksi ja höpistiin paskaa. Tätä joku siis halusi niin tätä nyt sitten saitte. 😀

Oikein koukuttava peli on kyseessä ja maailma itsessään karun kaunis sekä pelottava. Fallout -sarjaa en muuten ole aiemmin pelannut itse. Olen kyllä ykköstä sekä kolmosta seuranut vierestä, kun näitä ollaan pelattu. Nelonen on nyt sitten itselläni pelattavana ja kyllähän minä tykkään. 4/5 annan pisteet, kun olen päässyt peliin paremmin sisälle. Aiemmin taisin antaa huonommat pisteen?

Tässä tuo gameplay. Pelin tuoksinnassa saattaa muutama kirosanakin päästä suusta, joten siksi K-18. 

Kommentit (17)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.