This is Mika

10.08.2018 12:35 5min luku 0

Treeniatlaksen signeerausreissu!

Heippa!

Meillä oli toissapäivänä rankka mutta oikein mukava reissu Saarijärvelle, jossa signeerasin uuden kirjani ennakkomyyntikappaleet. Näitä oli tullut tällä kertaa 244 kappaletta. Viime vuoden esikoiskirjaani ennakkomyytiin käsittämättömät 1200 kappaletta, joten aivan niihin lukuihin ei tällä kertaa päästy, mutta pitää toivoa, että ihmiset ymmärtävät tiedon päälle sen verran, jotta ostavat sitten kirjan tarpeisiinsa. Treeniatlas on täysiverinen treeniopas saliharjoitteluun niin aloitteljoille kuin ammattilaisille.

Itselläni on lähes 30 vuoden kokemus kuntosaleilta ja 15 vuoden tausta kilpakehonrakennuksessa. Nämä itseopitut asiat yhdistettynä muilta alan ammattilaisilta opittuihin tietoihin on antanut itselleni hyvin vahvan tietotaidon kuntosaliharjoittelun saralla. Ilmeisesti niin riittävän määrän tietoa, että minua suorastaan aneltiin kustannutyhtiön puolesta, että tekisin jatkoa ensimmäiselle kirjalle, ja tällä kertaa täysiverisen treenikirjan. On hyvin ymmärrettävää, että kaiken kattavia treenioppaita ei ihan puista putoile, tällaisten tekeminen on hyvin aikaa vievää. Internet pursuaa tietoa, mutta siellä on sitä aivan liikaa. ON mahdotonta etsiä oikean ja väärän tietomäärän seasta juuri sinulle sopivaa tietoa.

Kirjassani avataan hyvin selkeästi, mitä saliharjoittelu on ja miten salille mentäessä tulisi toimia. Mihin asioihin kannattaa perehtyä ja minkälaisia treeniohjelmia on hyvä tehdä alkutaipaleella. Pieninkin perustieto on mielestäni tärkeää ja olen halunnut liikkeisiinkin lisätä aivan ne pelkistetyimmät liikkeet. Miten penkkiä tehdään teknisesti oikein tai miten kyykätään, tehdään maastavetoa jne. Pitkään edenneille tällaiset voivat olla ihan pässin lihaa, mutta haluan nimenomaan antaa myös aloittelijoille tarvittavan tietopaketin, jonka avulla ei tarvitse pähkäillä ja arpoa, mitä tehdä.

Itse Matti ”Guru” Halonen on kommentoinut kirjaa!

Reissu oli kaikin puolin loistava. 8 tuntia oltiin kaiken kaikkiaan tien päällä. Aamulla lähdettiin kello 8:00 ja 19:30 taisin olla illalla kotona. Virtamon Jouni on onneksi jopa pahempi moottoriturpa kuin minä, joten kauheesti ei hiljaisia hetkiä koettu autossa. 😀

Tässä vähän kuvasatoa:

Saarijärvellä painotalon edessä ja uunituore kirja käsissä!

Se on siinä!

244 kappaletta tuli ennakkotilauksia

Jouni aina niin vakavana!

Signeeraukset tallentui myös Twitch-kanavalleni ja laitoin tuon puolituntisen myös YouTubeen katsottavaksi!

Kirja siis on kaupoissa virallisesti 16.8 eli ensi viikon torstaina. Tosin kirja saattanee löytyä jo hyllyistä ennemminkin. En tiedä oliko kirjalle annettu Embargo, mutta jos ei, niin se voi olla kaupoissa jo hyvin piankin, viimeistään siis 16.8.

MEDIAINFOA!

Vähän aikatauluja, mitä on jo tullut esiin kirjan tiimoilta.

  • Ensi tiistaina 14.8 on mediatilaisuus Helsingissä, jonne kaiketi eksyy median edustajia.
  • 17.8 perjantaina olen aamulla klo 8:00 Radio Rockilla haastattelussa. Kannattaa siis laittaa Radio Rock päälle kasin maissa.
  • Pääkaupunkiseudun Suomalaisissa ollaan kiertueella 8.9 lauantaina; Kaari, Sello ja Jumbo, noin klo 10-18 välisenä aikana. Lisätietoa saa varmasti kyseisistä myymälöistä. Siellä ainakin signeeraan kirjaa sitä sinne ostamaan tuleville.

Toistaiseksi ei ole enempää tietoa näistä mediassa esiintymisistä, mutta jos niitä tulee lisää, niin infoan teitä tietysti heti!


Disturb.fi on taas täynnä tarjouksia!

Tarjous on jo nyt voimassa, joten ei muuta kuin shoppailemaan! Siellä on kaikki kledjut vähintään -25% alennuksessa!


Octanen uusi maku jyrää!

Sain kuulla hieman statistiikkaa Fitnesstukulta miten Octanen uusi makuni on myynyt. Fresh Forest Berries on jo NYT noussut Top Selleriksi!! Kyllä! Maku myy enemmän kuin muut maut yhteensä ja kehuja satelee. En ole yhtä ainutta negatiivista palautetta saanut mausta, vaikka makuasiat ovat aina hyvin yksilöllisiä. Jos et ole vielä tähän uuteen makuun törmännyt, niin suosittelen lämpimästi!


Ohjelmapaketit suosiossa!

Mitä tulee Top Sellereihin, niin minun myymät valmiit treeniohjelmat ovat olleet hyvin suosittuja. Ehdottomasti eniten on myynyt Kolmen Kombo 59€ sekä Kolmen Kombo + CORE 79€ -ohjelmapaketit!

Näissä on mukana niin monipuoliset ohjelmarungot, että pystyt näiden avulla treenaamaan tuomiopäivään asti. Jos kiinnostaa paketit, niin rohkeasti mulle mailia: nyyssola.m@gmail.com ja laitan sulle ohjeita takaisin, miten toimia!

Klikkaa kuvia alla ja käy lukemassa tarkemmin mitä nämä paketit olivat!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.