This is Mika

18.12.2017 14:34 3min luku 0

Joulu tulloo, onko lahjat valmiina?

Heippa kaikille!

Oikein hyvää jouluviikkoa kaikille. Näinhän se on, että tämän vuoden jouluaatto on jo sunnuntaina tällä viikolla. Vuosi on mennyt valtavan nopeasti ja toivotaan, että kaikilla on ollut ns ”hyvä vuosi”.

Mulle on suurin ongelma ollut ostaa lahjoja ystäville. Usein homma on niin, että kyseisillä henkilöillä on jo periaatteessa kaikkea, joten lahjojen ostaminen tuottaa suurta tuskaa. Kivoja käytännön lahjoja on toki mukava hankkia, jos vaan sellaisia keksii.

Uusi trendi on hankkia elämyslahjoja jengille. Itsekin olen muutamassa elämyslahjassa messissä ja meen vetämään ”elämystreenit” parille tyypille tässä ensi vuoden ja vuoden vaihteen hujakoilla, Heh, heh. 😀 Pääsee onnelliset lahjan saaneet nauttimaan minun treeneistä ja intensiteetistä, ja saa toki siinä samalla aika lailla informaatiotakin niin ravitsemuksesta kuin optimaalisesta treenaamisestakin. Se ei ole mitään sellaista, että minä seison kädet farkkujen taskuissa laskemassa toistoja vaan yhdessä vedetään ja kärsitään! 😀


Off the Hook -kisan voittaja!

Tällä kertaa ei ollutkaan kuin kourallinen osallistujia, mutta sepä tekee sen, että nyt oli isompi tsäänssi voittaa huikea Giant Killer paketti, joka menee tällä kertaa:

  • Tommi S:lle
    • ”Tilauksesi # on: F1174624. Koko L kiitos ja hyviä reenejä dyyd!”

Eli onneksi olkoon Tommi S! Pistähän yhteystietoja, oikea nimesi, osoite ja puhelinnumero mailiin (mika@nyyssola.fi), niin lähetetään sulle pakettia tulemaan!

Kiitos vielä kaikille osallistujille!


Muutama erinomainen lahjaidea tulee tässä vielä näin viimetinkaan eli ehtii varmasti vielä perille aatoksi!

Fitnesstukulla starttaa tänään legendaarinen Goodlife- ja Best Bar -patukkatarjous. Eli PUOLEEN HINTAAN nämä törkeen herkulliset prodepatukat!!

Klikkaa kuvaa alla ja tilaa laatikoittain! Nää maut ovat yksinkertaisesti maailman parhaita.


Oveen kiinnitettävä leuanvetotanko on hauska ja hyödyllinen joululahjaidea. Tällä voit tehdä leukoja, dippejä ja punnerruksia. Eli todella hyödyllinen vekotin himaan.

Härveli on nyt -43% alennuksessa.  


Disturb.fi

Sain muuten järkättyä kahdeksi päiväksi Disturbin kanssa joululahjakamppiksen. Eli vain ja ainoastaan blogini lukijoille -25% kaikista tuotteista koodilla: NYYSSIS

Klikkaa kuvaa alla ja käy poistamassa vikat joululahjat.

Voimassa huomiseen tiistaihin, 19.12 saakka!!


Jotain uutta…

Huomenna starttaa jotain ihan uutta proggista. Tää on ihan mun oma keissi ja idea, joten toivotaan tälle paljon peukkuja ylöspäin ja seuraajia. Olkaa mukana ja toivottavasti viihdytte.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.