This is Mika

31.10.2012 11:07 2min luku 60

A small mass season is in order!

Moi!

Nyt meikä aloittaa pienen massan hankinta jakson. Pari kuukautta on pian vierähtänyt kisoista ja kohtalaisen rennosti olen ottanut vaikkakin treenannut säännöllisesti. Nyt tulee asioihin muutos! Nyt on aika kiristää tahtia ja lisätä voimaa ja lihasmassaa!

Lähtötilanne, 81kg (aamupaino):

Siirryn asteittaisesti heavy duty-tyyppiseen treeniin, mutta sotken silti sinne väliin volyymijaksoja jos kroppa sellaista vaatii. Safkaa tullaan syömään runsaasti. Listalla on punainen liha ja kananmunat! Pastaa ja riisiä kohtuudella, mutta sitäkin lisätään sitä mukaan kun ja jos kulutus kasvaa.

Tavoitteena saada massaa muodossa missä tahansa sinne 90-100 kilon välille. Katotaan pystyykö vanha koira moiseen temppuun? Rumaahan se on mutta ei voi mitään. Sikapossuna tosin talvisaikaan on oikein mukava olla. Tosin yritän kyllä säilyttää jonkin asteisen kireyden, ettei nyt ihan lapasesta lähde. Sillai olis kiva et paino olis vaikka 95kg ja vatsapalat siltikin näkyisi. 🙂 Massa liikuttaa massaa, joten isoja perusliikkeitä tullaan tekemään. Kyykkyä, penkkiä, ehkä otan jopa mavenkin mukaan? Siinä olis kiva scoorata joku enkka, esim 260-300kg? 220kg on mennyt kuitenkin ihan helposti kutonen, joten voimaa on ihan vähäiselläkin treenillä siinä liikkeessä. Penkki on nousussa ja kyykyssäkin testailin 160 kg muutaman setin eikä se nyt niin kauhealta tuntunut. Kohta ollaan taas plus 200 kilon paikkeilla sarjapainoissa.

Tästä se lähtee. Nyt singahdan salille tekemään olkapäät ja kovaa tehdäänkin ne! Pystäriä isoilla romuilla ja apuliikkeisiin kova polte!

***

😀 Muistakaa, että tänään on viimeinen päivä osallistua bannerikilpailuun! Vielä ehtii! 😀

Kommentit (60)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.