This is Mika

14.08.2011 10:48 1min luku 0

Videoklippi vm. 2006

Tänään santtipulille, eli punttisalille.

Pieni hulimistauko tuli tässä, kun pidin kevyttä lomaa. Oikein latautunut olo on nyt. Täytyy mennä hyödyntämään tuo energia.

Löysin koneen syövereistä vanhan videoklipin vuodelta 2006. Kuvattu Miken kaupalla meikän ollessa kisadieetillä Helsinki GP:hen. Painoa vaivaiset 72kg, mutta selkä leviää oikein mainiosti. Tuona vuonna olin todella ajoissa kondiksessa. Kisat olivat toukokuussa, mutta jo tammikuussa olin iskussa. Sinä vuonnahan aloitimme Miken kanssa tehdä noita teemakuvauksia, ensimmäiset olivat hautausmaalla ns. ”undertaker”-kuvat.

Tässä yksi siitä sessiosta, josta sitten lähti lukuisat teemakuvat liikkeelle:

Tosiaan, kun olin silloin ’06 niin aikaisessa vaiheessa iskussa, niin jouduimme itseasiassa hölläämään vähän ruuvia, koska siinähän olisi lihat palanut pois, jos loppuun asti oltaisiin menty niin kovaa. Syykin saatoi löytyä siitä, että edellisenä vuonna ’05 olin ollut keväällä PM kisoissa ja syksyn diettasin myös MM-kisoja varten, mutta ne meni mönkään viime hetkellä. Kroppa oli siis suhteellisen rasvattomassa kunnossa jo joulukuussa dieetille lähtiessäni. Anyway, tässä tuo lyhyt videoklippi pakkiskaupalta, joskus tammi-helmikuun vaihteessa, kun kroppa oli melkein kisakondiksessa.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.