This is Mika

31.01.2010 15:20 2min luku 13

Sopimus Gymgrossistenin/Fitnesstukun kanssa!

Paljastetaan tämä nyt tänään eli sunnuntaina, kun olivat menneet laittamaan omille sivuilleen ilmoituksen hieman ajoissa. Elikkä allekirjoitin ison sponsorisopimuksen Fitnesstukun kanssa. Fitnesstukku eli ruotsiksi Gymgrossisten on pohjoiseuroopan suurin lisäravinnefirma ja toiseksi suurin koko maailmassa ja firma näyttää kasvavan koko ajan suuremmaksi.

Fitnesstukkuphoto

Moni ehkä ihmettelee, että miksi vasta nyt? Olenhan ollut kilpailematta jo kolme vuotta ja kaikkina näinä vuosina kilpaillessani en ole ottanut yhtään lisäravinnesopimusta itselleni. Suhteellisen paljon näitä ”jauhodiilejä” olisi kuitenkin ollut tarjolla. Rehellisesti syy on siinä, ettei minun ja lisäravinnefirmojen tarpeet ja vaatimukset koskaan kohdanneet. Mielestäni lisäravinnefirmojen tulisi arvostaa sponsoroitavaa tarpeeksi paljon, jotta siitä olisi urheiljalle jotain hyötyäkin. Se hyöty ja markkina-arvo minkä firmat usein nimekkäistä urheiljoista saavat kohtaavat hyvin harvoin urheilijan oman hyödyn kanssa.

Fitnesstukku näki kuitenkin minussa selvästi tarpeeksi markkina-arvoa, että halusivat panostaa minuun hyvällä sopimuksella. Monihan on ihmetellyt, miksi kukaan haluaa tehdä sopimuksen henkilön kanssa, joka ei edes kilpaile. Syy löytyykin aivan muualta; näkyvyydestä. Kuten tuossa aikaisemmassa blogipäivityksessä mainitsenkin esilläolon olevan suurin syy tunnettavuuteen niin lajin sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Kaikki nämä hauskanhölmöt kuvausprojektit Sirénin Miken kanssa on tehnyt tulosta siinä määrin, että jopa Ruotsin puolella meikäläinen tunnetaan. Voi siis sanoa, että värikkyydestä ja itsensä likoonheittämisestä on ollut hyötyä! Niin ja tietty tämän dieetin syyhän on tietysti se, että pitää olla ns. edustuskunnossa, kun tulee mainoskuvauksia yms. Käsittääkseni maaliskuussa taitaa olla ensimmäiset kuvaukset.

Fitnesstukku on muuten erittäin massiivinen lisäravinnefirma. Heidän sivuillaan on kutakuinkin kaikki mahdollinen mitä urheilja voi tarvita. Vaikkakin jäävinä, suosittelen ehdottomasti porukan tsekkaavan tuon saitin. Voit itse todeta kuinka kattava heidän valikoima on!

-Mika

doublasbw700

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.