This is Mika

26.01.2017 15:45 2min luku 10

Gorilla Wearin coolit kengät!

Morjensta!

Damn, sain vihdoin käsiini odotetut kenkälöiset. Gorilla Wearin treenikengät tuli postissa ja tottakai punaiset väriltään!

Pirun siistit kengät todellakin ja messissä tuli mustat ylimääräiset nauhat sekä suojapussi kenkien roudaamiseen. Hyvän tuntuiset ja tasapohjaiset kengät sopii erinomaisesti salille. Nauhat ja tarrakiristys kenkien yläosassa takaa tukevan kiinnityksen. Erittäin päheen näköiset.

Värivaihtoehtoja löytyy: 

  • Punaiset
  • Mustat
  • Vaaleanpunaiset

Saat kengät nyt -25% alennuksella kun klikkaat kuvaa alla:

Tukka hyvin kaikki hyvin

Käväisin Vilmalla laitattamassa fledan kuntoon. Takuuvarmaa duunia jälleen, kiitos Vilma. Pitää muuten Vilman kaupalle kiikuttaa Giant Killerin tarina ja treeniopas, kun se julkaistaan, niin pääsee siinä parturoinnin yhteydessä tutustumaan kirjaan, jos haluaa. Vink vink. 🙂

Vilmalla on muuten kotisivut auki: www.vilmakoivumaa.fi Käykää tutustumassa. 🙂 Vilma on erittäin tasokas kampaaja ja olen käyttänyt hänen palveluitaan itseasiassa jo vuodesta 2005 alkaen. Ei voi muuta kuin kehua. Vilma on erikoistunut naisten kampauksiin, hää- ja juhlakampaukset ovat todella upeaa käsityötä.

Aika kannattaa varata, mutta Vilmalle pääsee hyvällä tuurilla ihan kävelemällä sisään ilman ajan varaustakin.

Yes, tänään nähdään kirjan tiimoilta koko poppoo ja hiotaan kirjaa vielä lisää. Yksityiskohtia, kuvatekstejä sun muuta siistiä viilaillaan kirjaan. Kovaa vauhtia tuo opus on valmistunut ja kohta se on aivan täysin valmis. Ei malta millään odottaa. Se on kyllä visuaalisesti aivan käsittämättömän huikea. Huh huh. Olen NIIN iloinen. 🙂

Soon my friends, soon!

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.