This is Mika

15.08.2010 13:30 2min luku 0

Testausta

Tervehdys!

Juu, päivitystä kehiin, kuten kansa vaatii. Mulla on writer’s block, mutta lähinnä musantekemisessä. Täytyy kaiketi hylätä yksi pimputus, kun se ei vain kuulosta hyvältä, kuten se alussa kuulosti. Näin voi siis käydä, mutta pitää kuitenkin olla tarpeeksi rohkea ja jättää homma tekemättä mieluummin kuin väkisin vääntää.

Tuli tällä viikolla kiskottua kokonaista neljä punttireeniä. Ihan hyvä saldo omasta mielestäni. Tästä se lähtee kulkemaan.

Lisäravinteista:

Hommasin ittelleni sitä eNoxidea ja kumma kyllä se ei potki niinkuin mainoksissa luvataan. Yksi kielen alle sulamaan ja 10 minuutissa tuntee kuulemma tehojen kasvavan? No ei sentään. Yhdellä nappulalla onlähinnä piristävä vaikutus, mutta tehoja se ei kuitenkaan anna sen kummenmmin lisää. Kokeilin kahta tablettia seuraavalla kerralla ja ehkä hieman enemmän tunsin vireystason nousevan treeneissä. Hinta on kuitenkin aika suolainen 42,90 ja paketissa 40kpl tabuja. Kokeilla toki tätä voi kukin tahollaan ja todeta onko tuosta mihinkään.

Aloitin myös Muscletechin Cell-tech Hardcore pro series paketin testauksen. Nyt on tankkausvaihe meneillään ja tuntuu kyllä siltä, että tämä tuote toimii. Painoa tullut lisää noin kilon verran ja päivällä jaksaa selkeästi enemmän touhuta kuin normisti. Seurataan tilannetta, mutta nyt jo vaikuttaa tuote erittäin lupaavalta.

Annostushan oli seuraavanlainen:

Sekoita yhden annoksen(2 kauhaa) 4dl vettä.

Päivä 1-5:

  • Harjoituspäivänä: 2 kauhaa aamulla ja 2 kauhaa harjoituksn jälkeen.
  • Lepopäivä: 2 kauhaa aamulla ja 2 kauhaa 12 tunnin jälkeen

Päivä 6 ja eteenpäin:

  • Harjoituspäivä: 2 kauhaa harjoituksen jälkeen.
  • Lepopäivänä: 2 kauhaa aamulla.

Käytä 8 viikkoa, pidä sen jälkeen 4 viikon tauko.

Salilla törmäsin isoon körilääseen nimeltään Jari ”big wheels” Leskinen. Sattui toisella kaverilla olemaan kamera mukana, joten törmäys ikuistettiin!

jarijamää

Keep on trainin’

-MIka

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.