This is Mika

21.06.2017 16:39 2min luku 2

Back home!

Moikka!

Kotona ollaan ja päästy tässä pariin ottteeseen jo jumpillekin. Eilen jalkatreenit ja tänään käsihapottelua. Voi veljet, jalat meni ihan soseeksi eilisistä jumppailuista ja nyt oikeesti jo on tuhottoman kipeet koivet ja kävely muistuttaa robottikävelyä. Vetäsin klassisesti 5×100 jalkaprässissä aloittaen 50 kilosta, 50kg nousuilla 250 kiloon. 50 toistoon menin tauotta ja 10 toiston välein huilin polvet lukossa 7 sekuntia. Sarjojen välissä vain vaimo teki oman sarjansa eli 60-120 sekuntia taukoa noin tuli taukoja. Loppuun vielä reiden ojennusta 5×30 toistoa 30 kilolla. Ihan murhaa oli ja nyt kyllä tuntuu mukavalta etureisissä. Jopa perse on domseilla.

Tänään sitten sellainen perinteinen triplasetti oikkareille, jossa tulee yhteensä 90 toistoa per setti. 5 sellaista kierrosta ja boom, ojentajat ovat turvoksissa. Pushdown, dippikone ja ojentajakone saivat kyytiä. Haboille hauikääntöä tasatahtiin kässäreillä pudotussarjojen turvin ja loppuun mutkatangolla klusterisettejä. Kyllä on niin spagettia kädet juuri nyt, että oikein naurattaa.

Pukkarissa oli hyvät valot

Ei tekosyitä! Muista aina treenata loppuun asti. BOOM!

Turhaa varmaan mainita, mutta mainitsen silti.

Syöminen treenin ja levon ohella on murskaavan tärkeää. Muistithan, että hiilihydraatti toimii elimistössä kuin auton polttoaine moottorille. Hiilari on energiaa ja energiaa tarvitaan koviin treeneihin. Proteiini taas on rakennusaine lihaksille. Aivan kuten tiiliseinää rakentaessa, tarvitset laastia tiilien väleihin, tarvitset lihasten kasvamiseen proteiinia. Näin se vain menee, eikä tähän hommaan tarvitse olla mikään tietäjä. Lihasten kasvattaminen ei todellakaan ole mitään rakettitiedettä. Loppujen lopuksi tärkeintä on, että menet sinne salille ja kokeilet. Testaat liikkeitä, laitteita ja erilaisia sarjamääriä, toistoja jne. Tulet takuuvarmasti huomaamaan melko pian, mikä toimii ja mikä ei. Liika miettiminen ja treenaamisen monimutkaistaminen on kyllä pahin virhe mitä lähdetään tekemään, ja monasti vielä ennen kuin ollaan edes kunnolla päästy treenaamisen makuun. Keep it simple! BOOM!!

Proteiineista kun juuri puhuttiin, niin pistetään tähän vielä tuo voimassa oleva huikea protskudiili. Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan diiliin käsiksi! Yeah beibe!!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.