This is Mika

18.04.2016 20:18 2min luku 8

Nyyssis ja Bodybuilding Alliance yhdistää voimansa! - Blogissa myös Kill Paolo -teaser

 Moi!

Tosiaan viime perjantaina tuli kuritettua Haapasen Paoloa salilla. Siitä kokopitkä jakso tulossa tän kuun aikana vielä. Ennen sitä tässä ainakin pikku teaseri episodista.

Aika kreisiä menoa oli siellä ja kieltämättä jutun tynkäkin lensi reippaalla kädellä.

Ja ei  siis pelkoa, kyllä me jumpattiinkin kovaa, vaikka läpänderiä heiteltiinkin. Näin nopeasti lauantaina Paolon ja mies huikkasi mulle, että selkä oli kuulemma ”aivan sairaan kipeä”. Hyvä homma. Niin se pitääkin olla, kun täysillä pistettiin haisemaan. Paolo joutui meikäläisen rundiin messiin ja voihan se ollakin, että siinä kun meikä puskee reenejä omalle selälle, voi tottumaton olla ahtailla. Hyvin siis Paolo pysyi peesissä ja jaksoi reippaana poikana koko jumpat vetää.

Mun metodit ovat oikeastaan hyvin simppeleitä nykyään. Pääpaino on korkeilla toistomäärillä ja useilla sarjoilla. Usein lämmitellään itse liikettä missä tullaan tekemään työsarjatkin. Käytän paljon ret-pausea, pudotussarjoja ja super- sekä triplasettejä. Usein treenit ovat high volymea lyhyillä tauoilla. On toki välillä mukana isompaakin rautaa ja lyhyempää sarjaa, mutta aika harvakseltaan nykyisin. Tällainen tuntuu toimivan mun kohdalla hyvin, joten mikäs siinä silloin, antaa mennä vaan.

Kaiken kaikkiaan Paolon kanssa oli erittäin hauska jumpata. Mies on pitkälti saman henkinen kuin minä ja tykkää laskea leikkiä joka välissä, olla positiivinen ja hyväntuulinen, mutta silti kun tehdään duunia salilla niin tehdään sitä tosissaan! BOOM!!

Rentoa ja chilliä menoa siis tiedossa, rauta taipuu ja äijillä hiki lentää. Paolo sai kuulemma paljon hyvää ideaa itselleen näistä jumpista, joten uskoisin, että sinäkin katsoessasi tulevaa jaksoa saat ehkä jotain itsellesi.

Asiasta uusiin projekteihin!

12987117_1706318009631622_8775930296521224490_n

Fitness Classic -kisoissa Kultsalla tuli törmättyä muutamiin Bodybuilding Alliancen miehiin ja ilokseni voin kertoa, että sen verran siellä ennätettiin jo suunnitella pienistä kujeiluista, notta Nyyssölääkin saattanee näkyä tuon ryhmän erinäisissä tallenteissa.

13043446_1706441276285962_3473932074919253944_n

Käytännössä siis Nyyssis ja Alliance tulee yhdistämään voimansa ja jo ensi viikolla itseasiassa tullaan ensimmäinen ”Bada-BOOM Projekti” toteuttamaan. Siitä tietysti tehdään video ja jokainen kynnelle kykenevä voi sitten nähdä mitä tässä on tekeillä!! Aivan sairaan hienoa, että kisaajat yhdessä toteuttavat juttuja ja ovat aktiivisia tuottamaan bodybuilding -materiaalia kaikille faneille! Itse tykkään, että kaikenmaailman kyräilyjen ja salaisuuksien aika on ohi ja bodarit avoimesti jakavat tietotaitoansa toisilleen sekä tietysti teille seuraajille!

Olkaahan menossa mukana, seuratkaa minun blogiani sekä tietysti Alliancen Facebook-sivuja! Tietoa tulee tihkumaan lisää koko ajan. Saas nähdä mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan! BOOM!!

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.