This is Mika

27.04.2021 12:16 1min luku 5

TOIMITUSJOHTAJA KUNTOON OSA 7 - DIEETTI VAARASSA? UKKO SAI POTKUT!

Moikka!

Paljon on tapahtunut reilussa kuukaudessa, kun viimeksi tehtiin päivitystä Toimitusjohtaja kuntoon -sarjassa. Korona (hallitus) sulki kuntosalit kokonaan, motivaatio hakusessa, lomat sotki arkirytmin, potkut?! EI ole helpoksi tehty Ukko Kumpulaisen elämää ja haasteita näyttää olevan joka suunnassa. Onko dieetti nyt totaalisesti vaarassa mennä pieleen? Tsekkaa alla oleva uusin jakso!

***

***

Oltiin Ukon kanssa treeneillä tänään Myyrin Kuntokeskuksessa ja tehtiin samalla todella hapottavat rinta-hauis -treenit. Tällä kertaa videossa on hieman enemmän treeniäkin, niin pääsette paremmin jyvälle, mitä siellä tehtiin. Avataan myös tuota Ukon tilannetta ja mitä kaikkea on tapahtunut sitten edellisen videon.

Ja onhan tässä kaikessa kuitenkin syytä iloon, sillä AVI on ilmoittanut, että kaikki sisäliikuntatilat saavat avata ovensa tämän viikon torstaina. Moni meistä on tästä uutisesta aivan varmasti riemuissaan, sillä suuri osa kuntosalilla kävijöistä pitää treenaamista ihan elämäntapana ja nämä viikot ilman salitreeniä on ollut haasteellista.

Pidemmittä puheitta siis itse videoon, olkaa hyvä!

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.