This is Mika

29.05.2017 16:31 3min luku 0

OMG, OFT ja niitä saa nyt kaksi yhden hinnalla!?

Moikka!

Nyt ollaan tultu Fitnesstukun juhlaviikkojen viimeiseen viikkoon. Tälle viikolle on mahtavia tarjouksia jälleen tarjolla. Yksi ihan mieletön tarjous on supertehokkaan boosterin Off the Hookin tarjous, 2 yhden hinnalla! Ja mikä siellä on extrasiistiä, Off the Hookille on saatu uusi maku. Se on Bloody Berry by Mika Nyyssölä!!! BOOM!! 😀 Eli meikäläiseltä kysyttiin, minkälaisen uuden maun haluaisin saada tämän tuotteen makuvaihtoehtoihin. Niinpä annoin ohjeet tälle maulle, jonka sitten Fitnesstukku loi minun ohjeiden pohjalta. Syntyi Bloody Berry! Ei liian makea tai äitelä vaan sopivan kirpeä ja rapsakka!

Bloody Berryn ja muut maut saat klikkaamalla kuvaa alla.

Ja lisää herkkudiilejä!

Chained Nutrition- tuotesarja alennuksessa! Siellä on Boltit, BCAA hardcoret, Synephrinet, Creatine loaderit, triple creatinet, Beef proteinit, Ripped harcoret sun muut tarjouksessa! Huh huh!

Käy tsiigaamassa mitä kaikkea siellä on klikkaamalla kuvaa alla!

***

Paitakilpailusta sen verran, että kolme nimimerkkiä (Saunamies, Hilberi ja Jake) on ilmoittautuneet viidestä ja antaneet yhteystietonsa. Odotan nyt vielä muutaman päivän, ennen kuin arvotaan uudet voittajat. Eli jos nyt voisitte nimimerkit: Kona ja Tero laittaa yhteystietonne sekä minkä koon haluatte paidasta (M, L, XL) osoitteeseen: mika(at)nyyssola.fi niin saatte palkintonne. Aikaa siis keskiviikkoon asti. Torstaina jos ei ole nimiä mailissa, arvotaan kahdelle uudelle tyypille paidat. 😀 Yes!

Kolmelle ilmoittautuneelle tiedoksi, että tänään on annettu tiedot eteenpäin tukulle ja supersiistit paidat lähtevät teille lähipäivinä tulemaan!! 😀 Mahtavaa. Toivotaan että nuo kaksi mattimyöhäistä vielä antaa tietonsa niin ei tarvitse enää tän jälkeen säätää.

Gymlog!

Tänään kuvattiin uusi jakso Gymlogia meijerillä! Saatiin aivan huippuhyvä jakso aikaseksi ja tottakai huumoria on siellä seassa juuri sopiva ripaus.

”En mä tiiä, mut kaikki katsoo mua salilla, ne on varmaan nää lihakset”

Mikellä on kipeen massiivinen liikepankki päässään ja se kun yhdistetään mun omaan, niin me saadaan melkoisen paljon liikkeitä aina aikaseksi teille testattavaksi. JA kun kyseessä on kuitenkin opetustyylinen videosarja, niin siellä on oltava runsaasti tietoa tarjolla.

Tässä jaksossa on myös paljon matskua joten odotellaan vielä tovi ennen kuin Mike saa jakson ulos. Laitan viimeistään huomenna päivityksen, johon upotan videon kaikkien nähtäväksi! 😀 Siistiä!

Huomenna muuten on sitten Alonan kanssa tärskyt ja me treenataan tällä kertaa takareidet. Siitä tulee sitten aikanaan video ulos, joka myös julkaistaan täällä. Ollaan siis mukana menossa.

Perjantaina kuvaillaan Jukan kanssa Nyyssölä Bros treenejä, eli sieltäkin suunnalta on tulossa materiaalia. Nyt paukutetaan tavaraa ulos kun on kesä kauneimmillaan ja mullakin LOMA!! <3

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.