This is Mika

21.04.2020 15:10 2min luku 0

Protskupatukoissa on alennukset S.E.K.A.I.S.I.N.! - Mitä ihmettä?

Helou!

Barsmania on käynnissä ja siellä ollut oikein mukavia alennuksia suosituista prodepatukoista. Eilen aattelin pistää parit laatikot tilaukseen ja kirjauduin tukulle sisään. Hämmästyksekseni huomasin, että prosentit alennuksissa pamahti ihan käsittämättömän korkealle lähes jokaikisessä tuotteessa. Esim Goodlifen Deluxe -patukka, joka on sairaan herkullinen on nyt ollut 30% alessa ja nyt tuo aleprosentti pomppas 60%?!! Eipä siinä, kyllä minulle kelpaa isompikin ale. 😀 LOL!!

***
***

En suoranaisesti osaa kyllä sanoa, onko tämä virhe vai onko nyt vaan joku superhyperkamppis menossa. Eikä mitään hajua kuinka kauan tämä on voimassa. Suosittelen siis olemaan ultranopea ja käy hyödyntämässä nämä alennukset!!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset alennuspatukoihin käsiksi. Muista sivuilla kirjautua sisään, sillä muuten nämä tarjoukset ei tule esiin.

Ja tosiaan, kuten tuossa mainitsinkin, tuo aivan ÄLYTTÖMÄN herkullinen uutuuspatukka Goodlife Deluxe on -60% alessa! Normihinta siis laatikolta on 30€ ja nyt sen saa 11,95€/box.

Eka oli -20%, sit oli -30% ja nyt -60%, enkä usko tämän tarjouksen olevan kauaa voimassa!! OLE NOPEA! 🙂 Alla olevasta kuvasta pääset tilaamaan suoraan Goodlifen Deluxet itsellesi!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.