This is Mika

07.03.2014 21:01 2min luku 71

Fast and Furious!

Moikka!
Boom Boom! Kyllä jytisee, sillä salille ollaan menty nyt 2 viikkoa putkeen. Kovaa treeniä, tinkimätöntä vääntöä ja hillitöntä safkaamista. On aminohapot tarkkaan katottu kohdilleen, palkkarit on viilattu optimaaliseksi kokonaisuudeksi, rytmi on tasainen ja hallittu paletti. Aamupaino nyt 93 kiloa. Nestettä tietysti kaikki tyyni, mutta huomaa kyllä massan tuovan tiettyjä ominaisuuksia myös treeneihin.
Palkkari valumassa hitaasti vatsaa kohti treenien jälkeen:
recovery
Treeneissä syntyvä pumppi on ihan älytön. Olkapäätreenin jälkeen en pystynyt paitaa kunnolla laittamaan päälle kun kädet ja olkapäät olivat niin pumpissa, etten yksinkertaisesti taipunut mihinkään suuntaan. Voimaa tullut lisää vaikken sitä missään nimessä edes hae. Selkätreenit menneet ihan hulluiksi. 160 kilolla sarjaa niskantaa lapparikahvalla ja alla progressiiviset 15 toiston nousut 80 kilosta alkaen 10 kilon korotuksilla. Ja tuntuma tietysti paranee mitä enemmän on lihaksessa nestettä. Pari lämppärisarjaa saa lihaksen suorastaa kirkumaan paineesta.
Nyt vain täytyy pyrkiä ylläpitämään tahtia ja luomaan niitä eheitä kokonaisuuksia viikko viikon perään. Lihakset ovat ihanan kipeät seuraavina päivinä treeneistä. Tossa yksi päivä tein takareidet omasta mielestäni kovaa mutta seuraavana päivänä takareiskat eivät olleetkaan niin kipeät kuin toivoin. Seuraavassa treenissä tein kahta kauheemmalla kiukulla ja muokkasin liikkeitä entistä ilkeimmiksi, jotta lihaksiin jälleen saataisiin kunnon tuntuma ja viheliäiset domsit.
Lihassärky ei sinänsä ole mikään mittari, etteikö treenit olisi menneet perille tai etteikö lihas kasvaisi. Se vaan on kiva fiilis ja jollain tapaa lohduttavaa, että jotain ollaan tehty treeneissä oikein ja mikä tärkeintä oikeaan osoitteeseen.
Miten sinulla, oi arvon lukija, kuinka tärkeää sinulle on lihassärky? Koetko sen tietyksi mittariksi, että treenit ovat osuneet ja uponneet, vai onko moinen tunne täysin tyhjänpäiväistä?

***

On muuten ihan pakko muistuttaa kaikkia, että tuo Octane tarjous on vain tämän viikon voimassa!!
dealoftheweek
Kyllä, vielä ehtii hyvin tilata itselleen tuo tämän hetken ehkä paras intra ikinä!! Jaksat kovempaa, treenaat pidempään, palaudut nopeammin, kun käytössäsi on Octane. Ja tämä ei ole mikään hiton katteeton mainospuhe, sillä itsekin käytän tätä jatkuvasti. Octane toimii kuin junan vessa!! Eli nyt teet seuraavanlaisesti: Klikkailet hiirellä tuota blogin ylälaidassa olevaa banneria, joka ohjaa sinut suoraan Octanen tarjoukseen. Kirjaudut tukun sivuille sisään ja pistät tilaten tuon intran. Kannattaa muuten tilailla paljon muutakin hyvää herkkua niin saat täyteen sen 75 egee ja ilmaisen toimituksen kaupan päälle.
Mutantilla esim on loistelias Whey-proteiini tarjouksessa. Tätä kannattaa ihmeessä testata, sillä hintakin on tällä hetkellä hyvinkin kohtuullinen!
mutant whey

Kommentit (71)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.