This is Mika

16.01.2015 10:43 2min luku 34

Viini-ilta? Campo Viejo, kartanon perunalastut ja PS4?

Terve!
Se on peeeeerjantaaaiiii! 😀 Kaikki huutaa perjantai! Onko viikonloppu jo täynnä suunnitelmia? Itse ajattelin illalla korkata yhden herkullisen punkkupullon, jonka sain ystävältäni, Tuomakselta, joululahjaksi.
campo
Siihen vois yhdistää vielä Infamous Second son -pelin sekä pussi kartanon perunalastuja? Heh hee! Ei se elämä ole niin vakavaa! Joskus pitää nauttiakin. Lasillinen viiniä juotu viimeksi jouluaattona ja sen jälkeen painettu sata lasissa gymillä. Ehkä nyt ”saa” ottaa lasillisen ilman pelkoa gainnsien katoamisesta?
Eikä tässä tarkoitus ole krapulaa hommata itsellensä, vaan aamusta painellaan lauantainakin puntille ja työstetään kroppaa kohti syksyn kisoja. 😉
mouspos
Pakko vielä hehkuttaa tuota Octane -diiliä. On todella hyvään hintaan Fitnesstukku laittanut Intran tällä kertaa ja se kannattaa hyödyntää NYT! Pistä siis banneria tuttuun tapaan laulamaan ja tilaa omasi pois, ettei vain lopu kesken!
octane
Mukavaa ja reenin täytteistä viikonloppua kaikille blogini lukijoille! BOOM!! Meikä painelee tästä nyt olkapääpeijaisiin! CU!

Kommentit (34)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.