This is Mika

07.08.2018 19:50 2min luku 0

Reisiuutisia

Moikka vaan kaikille!

Hyvät vai huonot uutiset ensin? No ulostetaan ne huonot eka, niin ei jää kauhea kakan maku tästä päivityksestä suuhun. Reisi meni eilen ihan lopullisesti rikki. Tein ensin rintaa ja vähän käsiä päälle. Lopuksi menin reiden ojennuksia tekemään ja pumppailin siinä rauhassa kevyillä painoilla. Tarkoitus oli luoda edes hieman lihaspainetta etureisille, kun tuntuivat niin mahdottoman veltoilta.

Eipä siinä mitään, 20kg 2×30, 25kg 2×30, 30kg 2×30 ja lopuksi 35kg, jossa sitten sarjan aikana napsahti sisäreidessä jotain ja jalasta lähti veto pois. Nyt siinä on sellainen iso pahkura ja jalka on turvoksissa. Ei kauheasti raaski esim varata jalalle painoa ja rappuset tekee kipeää. Käveleminen tasaisella tiellä on ok. Ehkä annan tuon jalan nyt olla rauhassa ainakin pari päivää. Pitänee yrittää löytää jotain vaihtoehtoa jalkatreeneille, että saisi jonkinlaista rasitetta reisille aikaiseksi. Toisin sanoen meni ihan reisille eilinen treenipäivä. 😀

Noh, ei toki mennyt. Hyvät uutiset tulevat tässä: oli nimittäin muuten ihan pirun mukava treeni. Rinnalle tein jalat ilmassa hyviä sarjoja, joista isoimmalla 140kg sain muutaman tosi hyvän tuntuisen toistonkin.

Tässä videokuvaa sarjasta:

140kg penkkiä pitkästä aikaa. @myyrinkuntokeskus

A post shared by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Eilen ennen jumppia otin kuvan tuplat takaa -posesta.

Yläkroppa on mukavan paineinen, kun sinne on saatu hyviä treenejä tehtyä, jalat nyt on nesteiset ja veltot, koska puolisen vuotta suurin piirtein on mennyt melkeinpä hukkaan loukkaantumisten vuoksi. Tekevälle sattuu ja kaikesta tällaisesta toivutaan kyllä ja tullaan takaisin kuvioihin mukaan. Nyt tietysti on vähän kurjaa, kun kuukauden päästä on tarkoitus olla kultsan lavoilla esiintymässä eikä pysty sinne valmistautumaan täysillä. Esiintymään tulen kyllä vaikka pyörätuolissa, jos siihen menisi. Kyllä minä sinne haluan tulla mukaan ja tekemään hauskan shown kaikille teille, jotka haluatte tulla kisoja katsomaan. Yritän parhaani saada itseni edes siedettävään kuntoon. Tärkeintä on kuitenkin se hyvä fiilis mitä siellä on ja tulla moikkaamaan tuttuja!

Olkaa varovaisia siellä salilla, älkää menkö treenaamaan lihaksia, joihin on tullut jotain vammoja. Älkää siis tehkö niin kuin minä olen tyhmänä mennyt tekemään, vaan tehkää niin kuin minä neuvon! Olen tässä vain näyttänyt teille esimerkilläni, miten ei saa missään nimessä tehdä. Toivottavasti olette oppineet jotain. 😀

Ennakkotilauksiin nimmarit!

Huomenna on sellainen road trip, että lähdetään koko kirjapoppoo liikenteeseen kohti Saarijärveä, jossa sijaitsee uuden kirjani painotalo. Siellä odottaa meikäläistä muutamat kirjat nimmaria vailla. Koitetaan saada tuosta reissusta jotain matskua aikaseksi. Yritän nakittaa Lehtosen Jounin kuvaamaan vähän Twitch-striimiä mestasta, eli tarkoitus olisi, että pääsisistte seuraamaan, kun ollaan paikan päällä nimmaria veivaamassa ennakkotilauksiin.

Vielä voit tilata kirjan ennakkoon, eli tämä ilta aikaa! Klikkaa kuvaa alla!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.