This is Mika

12.10.2013 15:05 2min luku 34

Syksyä ja jumittelua

Hei jou jou jou!

Whazzzuuuup!?? How’s it hanging? Short, shriveled and always to the left. Tänään on löördaageni ja pihalla paistaa aurinko. Mieletön ruska on stadis ja pihapuut ovat kuin liekeissä. Tuo väriloisto on aivan uskomaton!

Syksystä joko tykkää tai sit sitä vihaa. Onhan se sitä hetkeä, kun säät viilenee ja talvea edeltävä räntä-loska-kakkakeli lähestyy. Harvemmin talvi tulee kertalaakista. Tosin viime vuosina on nuo talvet olleet poikkeuksellisia. Saa nähdä jatkuuko ääriolosuhteet vai lämpeneekö Etelä-Suomi sen verran, että talvet jatkossa ovat leutoja? Syksy on vaan niin kaunista juuri nyt ja tuo lehtien värikylläisyys hivelee silmiä. Kyllä se pistää hymyilyttämään. Tosin meikä kyllä vihaa tuota talvea niin totaalisen paljon, ettei muuta voi kuin haaveilla lottovoitosta, jotta pääsisi talvea pakoon jonnekin Espanjaan. Ens talvena yks viikko etelän lämmössä ei riitä kyllä mihinkään, kun tietää, että tätä pimeää pakastinta kestää lähes puoli vuotta putkeen. Meikä oikeesti kärsii kaamosväsymyksestä ja energiavajeesta talvisin. Kesällä jaksaa vaan niin hiton paljon paremmin eikä untakaan tunnu tarvitsevan niin paljon kuin talvella.

Paikat tällä haavaa niin jumissa joka puolelta, että päätin tämänKIN päivän vetää lööbaa ja jätin treenit väliin. Mulle on tärkeetä, että mestat ovat kunnolla palautuneet, kun meen iskee malmii gymille. Nyt kiskon aminohappoja ja lyön kalorii plussalle. Lepään ja palaudun, jotta huomenna oon sellaisessa iskeder kebabissa notta jalat vaan huutaa jugurttii kyykyissä. Boom boom boom! Ja tietty creakongit on messissä!!!

twoface

Creakongit tulivat ja nyt on hyvä setti kasassa, kun Amino-Pro Essentialsia lisään vielä palkkariin ja muutamiin ylimääräisiin protskupaukkuihin päivän aikana.

Ja muistithan, hyvä blogin lukija, että nämä molemmat ovat vielä tarjouksessa. Mitään pysyviä tarjouksia nämä eivät ole, eli jos mietit, nää voivat jo olla vanhoja tarjouksia, tai sitten loppu varastosta. Ole siis nopea ja tilaa bannerin kautta creakongia sekä Amino-Pro Essentialsia!!

Creakong on ihan huikeen toimiva kreatiiniyhdistelmä. Olen saanut siitä vain ja ainoastaan positiivista palautetta. Tää oikeasti toimii ja sanoisinko, että jopa paremmin kuin pelkkä monohydraatti. Tuohon hintaan et saa mitään näin hyvää tuotetta mistään! IKINÄ! BadaBOOM!! Tilaa tää ennen kuin tarjous loppuu tai Kellokosken Kaaleppi vahingossa tilaa viinapäissään varaston tyhjäksi.

Creakong tarjouksessa

Sama juttu! Amino-Pro Essentials on ihan pakko-ostos! Siinä on yksinkertaisesti kaikki mitä tarvitset palautumiseen ja kehon anabolisen tilan säilyttämiseen! Nää toimii ja nää on tarjouksessa. Mitä sä enää odotat? Toimi jo! 😀

amino pro essentials 3 kahden hinnalla

Pistähän bansku laulamaan ja helli sun lihaksias näillä herkuilla! 🙂

Kommentit (34)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.