This is Mika

27.05.2014 10:23 2min luku 39

Säitä, politiikkaa ja vaarallisia eläimiä!!

Hello!
Jännät nää sääilmiöt. Eilen puski vielä hellettä päivällä eli lähempänä 30 astetta. Iltaa kohden alkoikin sitten viiletä ja nyt on 9 astetta lämmin ja sateinen keli. Pitänee vissiin alkaa tottumaan näihin nopeisiin säämuutoksiin ja ääriolosuhteisiin, joita ei ainakaan silloin, ku ite oli penska, ollut. Mikä on edes nykyään normaali talvi tai kesä? Kuka osaa sanoa? Viime vuonna toukokuussa oli Ivalossa 30 astetta hellettä kun etelässä paleltiin. Nyt on Inari vielä jäässä kun täällä ollaan pari viikkoa nautiskeltu helteistä.
Saas nähdä miten nää olosuhteet vielä tulevaisuudessa muuttuvat? Kuinkahan radikaalia säätä on vielä tulossa? Maanjäristyksiä, tornadoita jne? Entä säiden muutoksien (esim lämpenemisen) mukana tulevat muut jutut, kuten lämpimien maiden hyönteiset ja myrkylliset eläimet? Suomi on ollut näiden osalta kyllä sellainen lintukoto. Ei ole kuin kyykäärme meillä, punkkeja, pimppareita ja loput ovatkin sitten vain ärsyttäviä sääskiä ja kärpäsiä. Edes hämähäkit Suomessa ei kasva sellaisiksi superällöttäviksi (ja myrkyllisiksi) otuksiksi. Vaikka on ne pienetkin hämyrit inhottavia.
”Myrkyllisimmät eläimet” -listalla ei ole eikä varmaan tulekaan yhtään Suomessa elävää otusta.

  • 10. Deathstalker Scorpion
  • 9. Brasilianvaeltajahämähäkki
  • 8. Marbled Cone Snail
  • 7. Sinirengasmustekala
  • 6. Aavikkotaipaani
  • 5. Pallokalat
  • 4. Kivikala
  • 3. Australiankuutiomeduusa
  • 2. Irukandji-meduusa
  • 1. Kultanuoli

Tuo söpö pikku sammakko on ulkonäön perusteella kaikkea muuta kuin vaarallisen näköinen. Silti kultanuoli on maailman myrkyllisin otus. Juupa juu, en haluis kyllä tuotakaan saku sammakkoa tänne, kuten en yhtäkään tuolla listalla olevaa oliota.
Kyllä Suomessa on ylipäätään ihan hyvä elää ja asua. Oon kuullu usein joissain keskusteluissa mainittavan, että joku haluis lähteä täältä asumaan jonnekin ”lämpöseen”. Perusteluna vain, että täällä on niin perseestä asua. Mä en kyllä halua muuttaa mihinkään thaikkuihin tai muuallekaan. Joo, löytyyhän täältäkin epäkohtia: Verotus perseestä, oikeuskäytäntö ihan omistuista (raiskaaja saa pienemmän tuomion kuin talousrikollinen), autot ovat ylihinnoiteltuja, bensa on kallista, viina on kallista ja sitä saa vain Alkosta, asuminen ylikallista, ruoka kallista, terveydenhuolto ei pelaa, annetaan rahaa kreikoille vaikka omassa maassamme  jengi elää työttömyystuilla jne.
Kansalaisten oma vikahan se on ja peiliin voi vain katsoa, sillä mehän me ollaan ne poliitikot sinne eduskuntaan valittu päättämään laeista.
Tähän ehkä sopis tää:

Muihin aiheisiin…
Tänään pitäis käväistä heittämässä kunnon jumpat selälle sekä olille. Pumppia vaan ja podipildinkia. Polte on ystävä. Lihaksiin vaan kunnon tuntumaa ja pitkää sarjaa kivun yli. Sillä saahaan lihaksiin ärsykettä. Ennen jumppia pistetään Amino-Prot huiviin (3 mit), tujaus macaa ja silkkiaminoita (Blox) sekaan. 2 kapselia synephedrineä pistää fokuksen teräväksi ja ei muuta ku menonksi. Treenin aikana 3 mit. Octanea, maca-jauhetta ja creakongia 2 mit. Treenin jälkeen Bolt (puolikas kauha), nectar isolaattia 2 mit. ja creakongia 2 mit. Siinä se. 😀
Tän hetken kunnon voi bongata vaikka tästä kuvasta:
bloggaamassa

Kommentit (39)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.