This is Mika

14.02.2012 10:37 2min luku 8

Prometheus - Vuoden odotetuin elokuva?

Totally ALIENS!

Moni jo tietääkin, mutta hehkutetaan silti lisää! DUDES!

Ridley Scott on alienien isä ja lord jumala! 1979 hän loi avaruuskauhugenren, jota on plagioitu siitä lähtien. Nyt isä Scott palaa juurilleen ja Prometheus näkee elokuvateattereissa päivänvalon 1.6.2012!!

Imdb:stä lainattua sitaattia:

The film itself revolves around the Space Jockey creature; as seen in the original film ALIEN (1979). When the team of scientists embark on this journey, they get stranded on an Alien world which tests their limits; both mental and physical. The Aliens themselves are said to be much larger than the original ”Xenomorphs” we are used to. However, their overall construction will be easily noticable to that of the original Alien canon.

Näyttelijöinä riehuu mm:

  • Noomi Rapace
  • Michael Fassbender
  • Guy Pearce
  • Idris Elba
  • Logan Marshall-Green
  • Charlize Theron

Kyllä! Charlize Theron, luit oikein, joten keyboard warriorit saavat taas aihetta fäppäämiseen! 😀 Yippii!

Itse kyllä odotan suu vaahdossa tätä leffaa. Toivottavasti ei muuten tule jonain tyhmänä 3deenä vaan perinteisenä 2Deenä, koska mulla tulee vaan päänsärky niistä laseista. Milloinkohan keksitään 3d ilman niitä laseja? Aniweis, julmetun tyylikäs elokuva ainakin railerin perusteella (josta ei tietenkään ota mitään selvää), Scotti osaa aina yllättää ja on kulttiohjaajan maineessa. Se onneksi antaa miehelle vapauden tehdä hieman omaperäisempää matskua, eikä TOIVOTTAVASTI leffan loppupuoli mene tyypilliseksi hollywood-rymistelyksi, jossa tapellaan jonkun ultimate-loppuörkin kanssa ja juostaan pakoon toinen toistaan ”coolimpia” ”läheltä-piti-tilanteita! HUOH!! Boring! Pikkasen kyllä näyttäisi siltä (kuvien ja trailerin perusteella), että leffassa juostaan ainakin puolet ajasta jotain pakoon… NOOOOoooooo!

Ja rötkäistään tähän vielä raileria eli traileria! 😀

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.