This is Mika

29.01.2019 14:11 2min luku 10

Gymlogia ja sairastelua!

Moikka!

Viime viikolla torstaina kuvailtiin Miken kanssa todella informatiivinen Gymlog-jakso Vatasen salilla. Kiuvausten jälkeen treenasin vielä etureidet perusteellisesti. Kotiin mennessäni tunsin miten keuhkoissani oli jotain outoa. Kotona olo vain paheni ja mukaan tuli todella raju yskiminen. Yskä ja kipu keuhkoissa paheni ja seuraavana aamuna painelin lääkäriin.

Sain 5 eri troppia akuuttiin keuhkoputkentulehdukseen. Oli antibiootit, kortisonisuihkeet sun muut keuhkoihin suuntautuvat lääkkeet. Olin vielä luvannut mennä Miken ja Vatasen striimiin mukaan,  mutta huomasin, että salilla ei olotilasta johtuen kauheesti pystynyt tekemään mitään. Tyydyin vain pumppailemaan käsiä ja seuraamaan poikien treenejä. Striimi oli kyllä todella hauska ja hyvä, mutta se ei tehnyt olotilaani yhtään paremmaksi. (harmi, ettei tuota striimiä näe, ellei ole subaaja Miken Twitch-kanavalla, se oli nimittäin tosi hyvä)

Jälleen könysin takaisin himaan ja kaikki se touhuaminen sai itseni todella väsyneeksi ja huonovointiseksi. Makasin perjantai iltapäivästä maanantaihin asti sängyssä ja tein suoraan sanottuna pientä kuolemaa koko ajan. Yskä repi keuhkoja joka kerta kun yskin ja kipu oli kauhea. Tunsin sellaisen kuuman viillon keuhkoissa joka kerta. Nyt oloni on onneksi jo parempi vaikka yskin vieläkin, se ei enää onneksi tunnu siellä syvällä keuhkoissa asti. Limaa irtoaa ja olo on yhä flunssainen. Tämän kaltaista oireilua on ilmeisesti nyt liikkeellä paljonkin?


Löysin vanhan Oslo GP -kisapaidan vaatekaapista. Tällaista ei jokapojalla olekaan. Vuosi oli 2007 ja kisasin voitokkaasti alle 80 kilon sarjassa tuoden kultaa Suomeen!


Laitetaan tähän tuo uusin Gymlogi, joka jäi minulta postaamatta, kun tulin niin kipeäksi.

Ja voin sanoa, että himassa makaaminen ei ole herkkua. Kuume nousi välillä ja buranalla sen sain kuriin. Eli ensin oli jäätävän kylmä ja sitten taas hikoilin. Ihan kauheeta. Ruoka ei maistunut enkä fyysisesti jaksanut edes sängystä nousta. Katselin jotain sarjoja vaan Netflixistä ja torkuin vähän väliä. Ihan paras unilääke oli Rick and Morty animaatiosarja, sen avulla sain edes vähän nukuttua. 😀

Toivotaan nyt, että tää pöpö on saatu nyt kuriin ja tästä toivutaan ilman jälkisairauksia. Meillä on tässä pian reissukin edessä, joten en haluaisi olla etelän lämmössä kipeänä. Peukut vaan pystyyn.

Jos joku teistä on myös kipeenä, niin paljon voimia vaan kaikille.

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.