This is Mika

20.03.2014 10:55 2min luku 32

Reeni kulkee, tuleeko kehitystä?

Hyvät kansalaiset! Päivää!
Treenit ovat kulkeneet mahdottoman hyvin. Sarjapainot ovat kuin varkain nousseet ja energiaa on riittänyt pitkien työpäivienkin jälkeen ahertaa toista tuntia lihastalkoiden merkeissä. Tosin illalla sitä on niin paskana ja heikkona, että saunan jälkeen sitä lähes tulkoon kaatuu sänkyyn raatona ja nousee seuraavana aamuna ylös.
Tässä on parinakin iltana olut niin totaalisen väsy ja pipi lihaksissa, että ei ole edes ruoka ihan täysillä maistunut, kun uni on silmään tullut. Sen verran rankkoja treenejä on ollut takana. Mutta hyvä niin ja jos tällainen vain tuo tulosta niin pakkohan sitä on jatkaa samalla linjalla. Paino heilahtelee aamuisin melkeinpä sen takia, mitä on illalla syönyt eli 89-92kg välilllä. Nyt se oli 89kg ja on kyllä melkoisen nälkäinen olo. Voisi syödä hevosen ja kohta syönkin, ainakin hevosen lihaa.
shouldash1
Eilinen rintajumppa meni ihan kivasti vaikka ihan yksin ilman varmistajaa touhusinkin penkin ääressä. Se on aina vähän sellaista hinkkaamista, kun yksin pitää nostella ja ainahan siinä on omat riskinsä kun mennään isompiin painoihin.
Eilen halusin kuitenkin ottaa hieman isommilla raudoilla penkkiä enkä pelkästään hinkutella pumppia tisseihin, joten nousin tasaisesti painoissa ja hain pientä lämpöä ja fiilistä, jotta sitten lataus isompiin malmeihin olisi oikea. Ihan okay sarjat ja sarjapainot sitten asettautuivatkin siinä.
Sarjat penassa:

 • 20x tanko
 • 20x60kg
 • 15x90kg
 • 15x90kg
 • 10x110kg
 • 5x140kg
 • 5x140kg
 • 5x150kg
 • 5x160kg
 • 10x90kg pysäytyksellä ja jalat ilmassa
 • 8x90kg pysäytyksellä ja jalat ilmassa

Penkin jälkeen kässäreillä heiluin vinopenassa, alaviistopenkkimasiinaa veivasin siihen päälle ja viimeistelin rintatreenin pec-decillä. Tein vielä vähän ojentajia ja haboja, ihan vain fiiliksen takia, kun sattui ylimääräistä aikaa olemaan.
Jalkoja tulee yhä paukutettua kahdesti viikkoon ja olen kyllä tykästynyt salin erilaiseen reiden ojennuskoneeseen (verrattuna mayor’sin versioihin). Prässi on vähän kiikkerä, mutta silläkin saa etureidet todella kipeiksi. Viime reeneissä etureidet hakattiin useilla eri liikkeillä soseeksi. Tosin yhtäkään kyykkyä en tehnyt. Eli mukana oli reiden ojennukset, prässi sekä vaakaprässi. Näillä kolmella laitteella sain räjäytettyä etureidet kyllä niin kipeiksi, että kävely tekee tiukkaa.
Ens kerralla kyykätään taas. Täytyy vain sen verran mixailla noita jumppia, ettei ihan lihas totu. Esim selkätreeneissä ei auta enää tehdä samaa settiä, kun selkä ei vaan kipeydy, jos joka kerta veivaan ne samat sarjat. Täytyy aina keksiä joku uusi metodi millä yllätetään ne lihakset ja saadaan ne extra kipeiksi seuraavien parin päivän ajaksi. Ei mulla sinänsä ole mikään tarve aina lihas saada kipeeksi, mutta se mentaalisella tasolla on tyydyttävää, jos lihas kertoo seuraavina päivänä kivun muodossa kokeneensa jotain epäniellyttävää. 😀
Aika näyttää sitten tuleeko tässä mitään kehitystä tai mennäänkö yhtään enää eteenpäin tämän hetken tilanteesta ja kasvatetaan pihviä isommaksi?
 

Kommentit (32)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.