This is Mika

18.11.2018 19:40 4min luku 2

Palautetta valmisohjelmista!

Moikka!

Mikään ei motivoi ja tuo hyvää mieltä itselleni, kuin positiivinen palaute, jota olen saanut näistä suunnittelemistani valmisohjelmista. Pitää ehdottomasti tuoda tällaiset asiat esille, koska pidän kovasti siitä, että ihmiset kertovat miten nämä ohjelmat ovat tehonneet. Vain itse testaamalla voi todeta, toimiiko nämä vai ei.

Olen saanut todella paljon positiivista palautetta, mutta nyt on jopa pakkikselle asti ehtinyt muutamat kommentit esim minun laatimasta ravinto-ohjelmapaketista. Olin kovin iloinen ja yllättynyt, että palaute oli tuonne eksynyt, jopa kahdelta eri asiakkaalta. Molemmat kehuivat ravinto-ohjelmapaketteja toimiviksi ja tästä olen todella iloinen.

Tässä suorat kommentit pakkikselta:


No niin.
Nyt on puperrettu kohta pari viikkoa ravinto-ohjelma paketin ohjeilla.
Ugh. Yllättävää on, että miten helposti nuo kalorit ja prodet tulee täyteen. Vaikkakin itsekin ”ruoka-alan ammattilainen”, niin oisko sitten laiskuutta tai saamattomuutta että ei ole itse saanut aikaiseksi tämmöstä.
Noh, tästä huvista maksaa mielellään.
Ja nyt kun on joku ravinto-ohjelma mitä seurata, niin helppoa ku heinän teko. Kauhee opettelu vaan tossa syömisen jaksottamisessa.

Eli viis peukkua ylös tälle. Voin suositella, varsinkin aloitteleville syöjille. 😀 Tällä meinaan sitä, että on itselläkin ollut kausia milloin on tullut syötyä hyvin mutta se kaatuu aina siihen, että alkaa kikkailemaan ja oikeastaan tekee liian monimutkaiseksi itelleen sen sekä syömisen että ruoan valmistamisen.

Spoilerina (ja mainostuksena) saanee senverta tätä avata, että kustannukset myös jäivät todella yllättävän pieneksi. 3500 kcal päivässä tulee maksamaan 14-17€ riippuen valinnoista ottaen kuitenkin huomioon sen, että ”joutuu” syömään laktoositonta ja hinnat vielä peruslähikkaupan, eli hiukan korkeammat mitä esim. liiteristä.

Suosittelen.

-mappanaKäytännössä täysin sama tilanne ja samat mietteet täällä. Ravinto-ohjelma ei sisällä mitään ihmeellisyyksiä, mutta siihen on ollut syystä tai toisesta helppo sitoutua. Ainakin tuo ohjelman hiilaripainotteisuus sopii meikäläiselle hyvin.

Kohta saa 5-jakoisen treeniohjelmankin käyttöön kun nykyisen ohjelman kierto päättyy. Raportoidaan siitä sitten kun on keretty kunnolla testailemaan.

Kiitokset Mikalle ja vahvat suositukset täältäkin!

-fundaZ


Oma vastaukseni näille palautteille tulee tässä:


Kiva kuulla. Näinhän se on, että se helppous on tuossa avainsana. Ruuan laittaminen ja hankkiminen tulee olla helppoa. Liian monimutkaisten ateriakokonaisuuksien noudattaminen on haastavaa. Päivän ruokien valmistukseen menee max 20 minsaa aamulla. 

Ravinto-ohjelma toimii tehokkaasti ja mikä parasta, siinä samalla oppii ymmärtämään ravitsemuksesta, kun käytännössä näkee makrosuhteet ja kalorit kussakin ateriassa ja miten keho reagoi niihin. 

Kiitos palautteesta!!

-Mika


Saan myös muita reittejä pitkin palautetta näistä ja tässä esim yksi, jonka sain instagrammin kautta:

Yhtään negatiivista palautetta ei ole tullut itselleni yhdestäkään ohjelmasta ja se kyllä kertoo itselleni aika paljon. Jokaisen ohjelman olen suunnitellut hyvin hyvin tarkasti ja miettinyt huolella jokaisen liikkeen, sarjan, toiston ja tietysti visualisoinut kokonaisuudet toimimaan mahdollisimman harmonisesti. Nyt kun 1-jakoisesta 5-jakoiseen treeniohjelmaan on suunniteltu oma paketti, täytyy jatkossa suunnitella hyvin spesifisiä juttuja treenien osalta ja miettiä mitä asioita voisi vielä valloittaa. Ideoita on, mutta nämä täytyy huolella suunnitella valmiiksi.

Ravinto-ohjelmapaketista olen myös todella ylpeä, koska tämän suunnittelu oli hyvin iso juttu itselleni. En aluksi meinannut edes lähteä kasaamaan sellaista, mutta sitten sain loistavan idean toteutukselle ja loppu onkin historiaa. Olen tästä safkapaketista saanut valtavan määrän henkilökohtaista palautetta ja moni on hämmästellyt lähinnä, miten nopeasti ruokavalio lähtee toimimaan ja miten keho sekä aineenvaihdunta ottavat aivan uuden vaihteen päälle. Vireystaso on parantunut, voimatasot kohonneet ja kroppa lähtenyt toimimaan hyvin. Ei suolisto-ongelmia ei ravintoon liittyviä imeytymisongelmia jne. Lihaspaineet ovat siirtyneet uudelle tasolle ja treenit uppoaa täysin eri tavalla. Palautuminen nopeutunut ja tietysti nestevolyymi lihassoluissa kasvanut voimakkaasti hiilarin korkean määrän vuoksi.

Näitä ohjelmia saa siis lähettämällä minulle sähköpostia (nyyssola.m@gmail.com) ja kertomalla simppelisti minkä ohjelman haluaa. Lähetän ohjeet takaisin ja alta aikayksikön sinulla on toimiva ja tehokas ohjelma käsissäsi. Oi tätä teknologian ihmeaikaa. Joten ei muuta kuin tuumasta toimeen ja tilaamaan ohjelmaa itsellesi. Ohjelmista lisää tietoa löydät TÄÄLTÄ!


Treeniuutisia!

Olen yli viikon sairastellut todella ilkeässä flunssassa, jonka kanssa on vielä pirullinen yskä ollut mukana. Salitreenit tietysti ovat olleet ihan hunnigolla eikä fyysisesti ole ollut juurikaan paukkuja tehdä fyysistä HC jumppendaalia. Eilen käväsin Vatasen gymillä pumputtelemassa jalkoja ja tänään kävin Myyrin Kuntokeskuksessa tekemässä olkapäät. Ekana liikkeenä tein smithissä pystäriä ja kokeilin vähän varovaisesti, missä tämän hetken voimatasot oikein luurailee. Painoa on nyt tullut reilu 6-7 kiloa lisää, kun starttasin tämän myynnissäkin olevan ravinto-ohjelmapaketin turvin massakauden. Hyvin on painoa tullut lisää eikä läskin määrä ole sen kummemmin noussut. Voimaa en hae suoranaisesti, mutta haen vaihtelua treeneihin tekemällä välillä vähän isommilla painoilla ja lyhyemmillä sarjoilla jumpat.

Paino pyörii 89-90kg tuntumassa

Pystäri potki ihan kivasti ja maksimiraudat oli 110kg jossa työnsin 5 toiston sarjan. Loppuun tietysti pienellä tauolla parit pudotukset ja sen jälkeen todella rajut viparipeijaiset, joissa myös oli  isommat kässärit käytössä. Nyt annettiin runtua olkapäille. Oikein hyvin upposi olkatreenit ja tunnin kiusaamisen jälkeen kotiin fiksaamaan pöperöt valmiiksi. Tällä kertaa oli riisit ja kanat tulilla herkullisen salaatin kera, joten sapuskaa vain ääntä kohti ja sen jälkeen lepoa lepoa!

Tässä pikku videoklipsu kun nappasin tuon 110kg pystärisarjan.

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.