This is Mika

06.11.2014 14:49 2min luku 20

Vyötäröä kapeammaksi

Tervehdys eli sairahdus!
Sängyn pohjalla oltu jo maanantai-illasta lähtien. Aika tuhti flunssa on vaivannut meikäläistä ja on veto poissa kokonaan. Saikutellaan nyt loppu viikko vielä ja koitetaan toipua, niin ens viikolla päästään taas sorvin ääreen hiomaan muskelia uuteen uskoon.
Pakkiksella kyseltiin vyötärön levenemisestä. Vyötärönhän tulisi olla bodauksessa mahdollisimman kapea, jotta leveään hartialinjaan ja paksuun selkään saataisiin mahdollisimman upea kontrasti. Offilla helposti pakki kasvaa, varsinkin, kun ollaan bulkilla ja syödään melkeinpä kaikki eteen tuleva moska. Rasvaa moinen kerryttää kunnolla kroppaan ja miehillä varsinkin vyötärön alueelle.
Itseäni ei huoleta tuo vyötärön paksuuntuminen juurikaan. Se ollaan huomattu, että vaikka offilla vyötärö leveneekin, niin se kutistuu kivasti sitten dieetillä. Mun vyötärö on tällä hetkellä 87cm ja rinnanympärys levossa 126cm. Siinä on ihan kohtalaisesti sitä kontrastia ja dieetillä se kontrasti vielä kasvaa.
brutalwo
Hyviä liikkeitä joilla oon pitänyt vatsani kurissa on voimapyörä. Sillä teen esim treenin alkuun aluksi 3 sarjaa 10 toistoa. Lisään joka kerta joko sarjoja tai toistomääriä, kunnes vatsalihakset alkavat tottua liikkeeseen. Tuossa pitää olla varovainen, ettei tee heti alkuun liian pitkiä ja liian monia settejä. Varovasti ja tunnustellen liikkeelle jos voimapyörää ei olla pitkiin aikoihin tehty.
Kun ollaan päästy vauhtiin ja keskivartalo kestää pidemmät sarjat niin 5×20 on riittävä voimapyörällä sarjojen ja toistojen osalta. Teen myös hoovereita minuutin jaksoissa 3-5 settiä. Keppikierto on myös mukana, kun haluan lisätä kylkien hallintaa. Sitä teen 5-10 minuuttia kerrallaan ja that’s it. Näillä liikkeillä saan jopa offilla pömpöttävän masun tiukemmaksi. Sisemmät vatsalihakset vahvistuessaan vetävät vatsaa sisäänpäin ja ne myös tukevat selkää monissa liikkeissä, kuten kyykky vapaalla tangolla.
Kannattaa ehdottomasti pyhittää se 15-20 minuuttia treenin alusta noille liikkeille niin varmasti tulet huomaamaan jo parin viikon sisällä muutoksia.
Muistakaa muuten, että tuo meikäläisen hommaama Ripped Hardcore Liquid setti on vielä tarjouksessa. Tarjous on tämän viikon enää voimassa eli 9.11 asti. Suosittelen tilaamaan näitä, sillä nämä ovat oikeasti yleishyödyllisiä ja supertehokkaita energiatasoja nostattavia juomia. Bannerin kautta vaan ja NYYSSIS-koodilla eteenpäin. Ohjeet TÄÄLTÄ!
ripped hardcore tarjous
Ei muuta ku salille ja tiukka fokus päälle. BOOM-moodi pintaan ja apinanraivot siihen kylkeen!! Johan lähtee!! 😀

Kommentit (20)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.