This is Mika

18.12.2016 19:41 2min luku 1

Viimeinen hetki - Monsteridiili!

Hello!

Tuli tänään salilla pumppailtua vähän kätösiä ja siihen päälle olkapäitä. Habaa treenailin mutkatangolla, ihan perinteiseen tyyliin. Vaimo kuvaili siinä slowmotionilla tuota habakääntöä ja vaikka kuinka yritin tehdä liikkeen ”puhtaasti”, heilumatta, tuo hidastus silti paljasti melkoisen liikemomentin hyväksikäytön.

Katso video alla:

Kehon liikemomentilla rauta luonnollisesti liikkuu helpommin. Tässä ei siis ole mitään pahaa tai huonoa, sillä kyllä lihas saadaan rasitettua tälläkin keinoin aivan mainiosti, tuo liikkeen alussa tapahtuva taaksepäin nojaaminen ei liikettä tehdessä tuntunut vain niin selvältä miltä se näyttää videolla.

Monessa liikkeessä tapahtuu liikkumista ja se on aivan luonnollista. Liikkuminen on itseasiassa usein ihan ok juttu, esim monessa selkäliikkeessä tulee kropan kanssa liikuttua liikkeen myötäisesti ja näin saadaan kovempi supistus aikaiseksi. Esimerkkinä vaikka yhden käden vipuvarsivedot. Kierrän vartaloa liikkeen myötäisesti, jotta saan kovemman supistuksen selkään.

Ylätaljavedossa otan voimakkaasti kroppaa mukaan vetoon ja käytän vartalon omaa painoa hyväksi liikkeessä. Tärkeintä on kuitenkin pitää huoli siitä, että veto /liike menee treenattavalle lihakselle. Vaikka mukana onkin ”huijausta”, liikkeen on rasitettava lihasta. Sellainen liian voimakas ”huijaaminen” on kyseenalaista, koska itse liike menettää tällöin merkityksensä ja treenattava lihas ei edes rasitu.

Cheattaus-tekniikka on kuitenkin melko tehokas tapa yksin treenatessa saada ikään kuin oma-avusteisia pakkotoistoja aikaiseksi. Pitää vain olla tarkka missä liikkeessä tätä tekniikkaa hyödyntää. Useimmiten työntävissä liikkeissä ei ole suotavaa cheatata.

Ojentajapumppailua

Hei, otsikossa jo muistuteltiinkin, eli Monsteridiili vetelee nyt vuoden viimeisiä! Nyt jos koskaan kannattaa tilata itselleen tavaraa ja nämähän ehtivät vielä jouluksi kotiin, jos tänään tilailet. 🙂 Ei muuta ohjetta tarvita tähän kuin:

Klikkaa kuvaa alla. Siirryt tukun sivuille. Osta vähintään 100€, saat 30€ alennusta kassalla, kun kirjotat alekoodilaatikkoon koodin: NYYSSISDEC16

Diili voimassa tämän illan klo 23:59 saakka!! Ole nopea!

Ps. Muista osallistua myös Giant Killer -vaatearvontaan! <– Ohjeet!

 

 

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.