This is Mika

15.12.2016 14:24 2min luku 112

Voita Giant Killer -vaatteita!

Moikkelis koikkelis!

Hei miltä kuulostais, jos laitettais pieni skaba-arvonta pystyyn? 😀 Eli nyt olisi mahdollisuus voittaa tuosta siististä Giant Killer -vaatemallistosta itsellesi yksi valitsemasi vaatekappale. Se voi olla: huppari, tank top, t-paita tai shortsit. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kolme (3) voittajaa!!

Skaba on yksinkertainen!

  • Sinun pitää kertoa: Mitä Nyyssis haluaa Joululahjaksi!?
  • Kirjoita vastauksesi kommenttiosioon. Laita oma nimesi niin voiton osuessa tiedät oletko voittanut.
  • Linkitä samalla minkä vaatteen haluaisit saada voiton osuessa kohdallesi.
  • Ja muista, osallistuaksesi kilpailuun, sinulla tulee olla Fitnesstukku.fi:n asiakas, eli sinulla on fitnesstukun tili käytössäsi.
  • Arvonta on voimassa 15-18.12 eli tämän viikon sunnuntaihin asti.
  • Maanantaina kolme onnellista voittajaa julkistetaan blogissa. Ole siis kuulolla!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset tutustumaan Giant Killer -mallistoon. Sieltä voit napata linkin ja kopioda sen vastauksesi yhteyteen, minkä vaatteen haluaisit voittaa.

Eli Mitä Nyyssis haluaa Joululahjaksi?

Koita olla luova ja keksiä jotain hauskaa tai omaperäistä. Tiedän kyllä itse mitä haluaisin joululahjaksi, se on jotain mitä olen vuosia haaveillut. Mitä se voisi olla? Nyt ei haeta oikeaa vastausta, sillä ei ole merkitystä. Tällä kertaa kaikkien osallistujien kesken arvotaan vaatteita ja kolme onnekasta saa itselleen haluamansa Giant Killer -vaatteen oli se sitten huppari, t-paita, shortsit tai tank top. 😀 YES!!

Kun maanantaina sitten ilmoitan ketkä ovat voittaneet, teidän tulee ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse: mika (at) nyyssola.fi Siinä yhteydessä laitatte minulle yhteystiedot ja vaatekoon, jotta voimme lähettää vaatteet voittajille. BOOM!! Siisti homma! Näin se etenee.

Ja huomenna starttaa tämän kisan lisäksi jotain jännää! Ollaan tarkkana kuin borggana! 😉 Muistittehan kaikki dyydsit, että kun ikinä tilaattekaan tukulta ravinteita sun muita, niin menette sivustolle tuosta meikän yläbannerin kautta? Tällä pienellä teolla tuette minun uraani urheilijana. 🙂 #bannerinkauttatietenkin 😀 Nyyssis kiittää ja kumartaa. Mahtavaa joulun odotusta kaikille ystävät rakkaat! <3

Sorvin ääressä

Versa Grippsit täältä:

Kommentit (112)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.